Stuur Annemie een e-mail

0470 742 911

Centrum De Pinte

Een absolute toplocatie

Op een absolute topligging in het centrum van De Pinte, op wandelafstand van alle voorzieningen, treft u dit gelijkvloers nieuwbouwappartement.

Het appartement maakt deel uit van Residentie de Giey, een realisatie door G-Label. Het gebouw werd intussen opgeleverd en de eerste bewoners hebben hun intrek genomen.

Een ontwerp door CAAN Architecten.

Maak nu uw afspraak

Irres te koop Bzron de Guylaan De Pinte 10

Uitzonderlijke vrije hoogte

Ruimte en licht

Dit prachtig appartement is gelegen op het gelijkvloers van Residentie de Giey, een kleinschalig gebouw met slechts vijf appartementen en een commerciële ruimte.

U betreedt het appartement vanuit de ruime inkomhal met haar gastentoilet en plaats voor vestiaire. Van daaruit heeft u toegang tot de leefruimte. Deze heeft een mooie oppervlakte van ongeveer een 59 m². Aan de rechterzijde heeft u het zithoek met een ruimte voor een bureau. Aan de linkerzijde bevindt zich de eetplaats met aansluitend de keuken en haar koele berging. De slaapkamers bereikt u via de nachthal, waar zich tevens de gemeenschappelijke badkamer en de technische berging bevinden.

Het appartement heeft twee terrassen: een terras aan de straatzijde van ongeveer 8 m² en een terras met tuinstrook aangelegd in kunstgras van ongeveer 44 m² aan de achterzijde. Een aanrader op een toplocatie!

Plan uw bezoek in

Irres te koop Baron De Gieylaan De Pinte 44

In deze verkoop is een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging inbegrepen.

Onder voorwaarden kan dit appartement aangekocht worden onder het stelsel van 6% op de constructiewaarde.

Irres te koop Bzron de Guylaan De Pinte 13

Wenst u meer te vernemen over residentie de Giey? Laat uw gegevens hieronder na en wij contacteren u spoedig.

Annemie vierkant

Kantoor Irres
Annemie Van Glabeke
0470 742 911
annemie@irres.be