Onze succesvolle werkwijze
op uw maat

Foto

we take it personal

We begrijpen dat het verkopen van uw eigendom een emotioneel proces kan zijn. Wij hechten dan ook veel belang aan een persoonlijke aanpak die aangepast is aan uw specifieke situatie.

Bij de verkoop van uw woning heeft u één centraal contactpersoon bij irres voor al uw vragen. Zo loopt de verkoop steeds vlot en wordt u snel en duidelijk verder geholpen.

Ook transparantie dragen wij hoog in het vaandel. Wij houden u op regelmatige basis op de hoogte van de stand van zaken zodat u op beide oren kunt slapen.

real estate styling

Onze vastgoedstyliste maakt uw woning verkoopneutraal en zorgt voor een warm interieur dat voldoende ruimte en rust uitstraalt.

Vastgoedstyling zorgt ervoor dat een woning sneller en tegen een correcte prijs verkocht wordt, een meerwaarde voor de eigenaar en de vastgoed professionals. Je hebt maar één kans op een goede eerste indruk. De kopers moeten dus meteen verliefd worden en zich in het huis ‘thuis’ voelen.

Irres te koop Franklin Rooseveltlaan 402 Gent 73
01 Irres te koop De Pinte Sparrenstraat Caan 140

high-end visualisation and 3D

Na de styling vertaalt onze professionele fotograaf deze warme uitstraling in een sfeervolle video, haarscherpe foto’s en een virtuele 3D-tour. Dit laat potentiële kopers toe de volledige woning vooraf in alle rust en op eigen tempo te bekijken, en zorgt voor hoogkwalitatieve bezoeken.

zorgeloos
verkopen met
irres

Luxueuzeurbanvillametprachtigzichtopdekouter004 copy 5

kennis
gedrevenheid
resultaat

made to measure

Wij zorgen dat uw woning de correcte communicatiestrategie krijgt naar het beoogde doelpubliek aan de hand van aantrekkelijke advertenties, flyers, ...

strong local presence

Onze makelaars hebben een pak ervaring en kennen de streek en troeven van een bepaalde ligging als geen ander. Door in te zetten op een specifieke regio, Gent en de Leiestreek, houden we vinger aan de pols op vlak van verkoopprijzen en alle relevante evoluties binnen deze lokale vastgoedmarkt.


Daarnaast hebben we door de jaren heen een uitgebreid bestand van potentiële kopers opgebouwd, aan wie we gericht panden kunnen aanbieden op basis van hun specifieke wensen.

Map

extended view

Van elk pand dat verkocht wordt voorzien wij van een grafisch uitgebreide weergave op onze website. Elk huis, appartement of project verdient een aantrekkelijke presentatie.