Klassevolle penthouse met rooftopterras en 165m² bewoonbare oppervlakte

Sint-Denijs-Westrem

Verkocht

 

Kenmerken

  • 165 m²

  • 55 m²

  • Zuiden

  • 2

  • 1

  • 1971

  • 2015

  • 163 kWh/m²

  • In overleg

Vernieuwingen gemene delen

Het gebouw waarin deze penthouse zich bevindt is de laatste jaren een grondige renovatie ondergaan. Hierbij zijn onderstaande werken uitgevoerd.

Volledig nieuwe verwarmingsinstallatie; hoogrendementsketel op aardgas

Nieuw buitenschrijnwerk; dubbel hoogrendementsglas met hoogwaardige PVC kaders (incl. muggenramen)

Nieuwe inkomdeur en parlofonie

Nieuwe platte daken; met EPDM, incl.10cm PUR isolatie

Nieuwe betonnen balkons, ballustrades, betonnen kroonlijsten en dakgoten

Opsparen van de gelden voor het vernieuwen van de leien dakmantel; gepland voor 2025, bijna alle gelden zijn hiervoor opgespaard

Deze prachtige penthouse is gelegen in een weelderige woonwijk te Sint-Denijs-Westrem en heeft in 2015 een complete renovatie ondergaan, resulterend in een uiterst stijlvolle woonsfeer.

De ligging is buitengewoon gunstig, met nabijheid tot diverse voorzieningen, zoals winkels, Flanders Expo, de KBC Toren, IKEA en de snelwegoprit/-afrit.

Bovendien bevindt het zich op loopafstand van tram- en buslijnen die directe verbindingen bieden naar het St-Pietersstation, het centrum van Sint-Martens-Latem, Gent en Deinze.

Natuurliefhebbers zullen het nabijgelegen Maaltepark zeker waarderen.

Deze exclusieve penthouse, gelegen op de vierde verdieping, biedt een panoramisch uitzicht op de groene omgeving. De renovatie in 2015 heeft gezorgd voor een verfijnde ambiance en moderne functionaliteiten.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een lichte inkomhal met een gastentoilet en berging. De ruime woonkamer is voorzien van een open haard en authentiek visgraatparket en biedt directe toegang tot het eerste terras.

De volledig vernieuwde keuken heeft ook toegang tot een tweede terras. Via de nachthall bereikt u de twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo.

Een extra aantrekkingspunt van dit appartement is het ruime rooftopterras op de vijfde verdieping, waar u optimaal kunt genieten van de zon.

De overdekte veranda met zithoek, tweede keuken en apart toilet zorgen voor ultiem comfort en privacy.

Bij deze penthouse is een grote ondergrondse garage en een parkeerplaats, waardoor uw parkeerbehoeften volledig worden vervuld. Voor opbergruimte is er een privéberging en een fietsenberging beschikbaar. De staanplaatsen zijn verplicht aan te kopen voor een totaalbedrag van 50.000,00 euro.

(575.000,00 + 50.000,00 = 600.000,00 euro)

Bovendien zijn recentelijk de gevels, de platte daken en terrassen volledig vernieuwd, waardoor dit appartement niet alleen van binnen, maar ook van buiten een eigentijdse uitstraling heeft.

terug naar overzicht verkochte panden