Gelijkvloers villa-appartement aan de Leie in Baarle-Drongen

Drongen

Verkocht

 

Kenmerken

  • 163 m²

  • 35 m²

  • Zuiden

  • 3

  • 2

  • 2023

  • /

  • 34 kWh/m²

  • Bij akte

Unieke locatie

Dit gelijkvloers villa-appartement, gelegen aan de pittoreske oevers van de Leie in Baarle-Drongen, combineert luxe met een unieke locatie. Ideaal voor wie wil genieten van rust, natuur en een exclusieve levensstijl. Laat u betoveren door de serene sfeer en het beste dat wonen aan de Leie te bieden heeft.

Comfortabele elegantie, natuurlijke daglicht & schilderachtig uitzicht

Het gebouw, ontworpen door de gerenommeerde architecten Govaert & Vanhoutte, is een samensmelting van moderne architectuur met comfortabele elegantie.

De kamerhoge raampartijen en de ruime zuidelijke leefterrassen met naadloze overgang naar de Leie zorgen ervoor dat u volop kan genieten van natuurlijk licht en het schilderachtige uitzicht.

Het interieur biedt een serene sfeer die rust uitstraalt en werd afgewerkt met hoogwaardige materialen.

 
 

Daarnaast beschikt dit villa-appartement over drie ruime slaapkamers en twee uitgeruste badkamers, waarvan één en suite. Elke slaapkamer heeft een directe toegang tot de zijtuin.

Intieme woonervaring in tweede bouwlijn

Het appartement is gelegen in tweede bouwlijn waardoor u geniet van een intieme woonervaring. De gemeenschappelijke aanlegsteiger in de tuinzone van het appartement is de uitgelezen kans om uw boot te laten aanmeren en onvergetelijke momenten te beleven op het water.

Energiezuinig en duurzaam

Exclusief wonen wordt hier gecombineerd met een duurzame aanpak. Ieder appartement beschikt over geothermische verwarming met passieve koeling, vloerverwarming, een ventilatiesysteem type D en zonnepanelen. Deze voorzieningen zorgen voor een E-peil onder 20 (klasse A), waardoor u volledig vrijgesteld wordt van onroerende voorheffing.

Privacy en discretie

Het appartement heeft een directe toegang zowel vanaf de begane grond als de ondergrondse verdieping, wat zorgt voor een optimale privacy en discretie. Vanuit de ondergrondse verdieping bereikt u de ruime kelderberging van ca. 38 m² met een directe verbinding naar het appartement. Het volume van deze berging is extra bovenop de vermelde oppervlakte van het appartement. Verder heeft u de mogelijkheid tot aankoop van twee ondergrondse autostaanplaatsen (€ 80.000, excl. kosten, verkooprechten en btw).

Mogelijkheid tot aankoop 6% btw

De verkoop geschiedt onder het stelsel van verkooprechten op de grond en btw op de constructiewaarde. Dit villa-appartement komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6% op het constructie-aandeel (akte < 31/12/24). Informeer naar de voorwaarden.

terug naar overzicht verkochte panden