Recente energiezuinige woning met zwembad en vergezicht

Drongen

Verkocht

 

Kenmerken

  • 458 m²

  • 220 m²

  • Zuidwesten

  • 4

  • 1

  • 2007

  • 2018

  • 89 kWh/m²

  • Bij akte

Hedendaags wonen in alle rust en natuur

Deze instapklare woning is gelegen in een rustige, autoluwe straat. De alleenstaande woning wordt omringd door een mooie, beheersbare tuin met achteraan een ruim zuidwest gericht terras met aangelegd zwembad. Hier kan u de volledige dag optimaal genieten van de zon. De achterliggende velden zijn door het gewestplan ingekleurd als waardevol agrarisch gebied wat zorgt voor een gegarandeerd groen vergezicht.

De woning is gebouwd in 2007 met alle hedendaags wooncomfort en biedt u de nieuwste normeringen. Bij de bouw is stilgestaan bij kwaliteit, afwerking en techniek, dit vindt u doorheen de volledige woning terug.

 
 

De gelijkvloerse verdieping straalt licht en ruimte uit. Via de inkomhal komt u in de woon- en eetruimtes terecht welke uitgerust zijn met parketvloeren en een gashaard. Aansluitend is er de open ingerichte leefkeuken en berging met voorziening voor wasmachine en droogkast. De leefruimtes geven u rechtstreekse toegang tot het zonneterras en de tuin via grote raampartijen. Verder heeft u op dit gelijkvloers verdiep een gastentoilet en inpandige garage met automatische poort.

Duurzaam en energiezuinig

De EPC-waarde van deze woning is 89kWh en heeft energielabel A, wat betekent dat deze woning extreem energiezuinig is en voldoet aan die nieuwste normeringen.

 
 

Op de eerste verdieping treft u in de nachthal een open bureau, 3 ruime slaapkamers, het apart toilet, de bergplaats en een ruim ingerichte badkamer, modern en voorzien van alle comfort. Ook hier werd er gebruikt gemaakt van kwalitatieve en stijlvolle materialen.

Via de vaste trap bereikt u het ingericht zolderverdiep welke dienst doet als bureaukamer en logeerkamer. Hier is een extra toilet en de voorzieningen voor een extra lavabo en/of douche.

Drongen, landelijke charme

De pittoreske wijk aan de Leie heeft een rijke geschiedenis en landelijke charme. De groene velden, prachtige bossen en schilderachtige waterwegen bieden een oase van rust en sereniteit te midden van een levendige gemeenschap met een bloeiend verenigingsleven en diverse evenementen.

Extra's

Eerste en enige eigenaars / Vloer-, dak- en muurisolatie aanwezig / 26 Zonnepanelen: 4.940 WP (2011) en laadpaal / Elektrische keuring conform / Volledig geautomatiseerd aangestuurd zwembad (2018) met een ‘automatisch’ rolgordijn, warmtepomp en verlichting; uitgerust met (zoutelectrolyse) / Automatische zonnewering en airco / Automatische garagepoort

terug naar overzicht verkochte panden