Energiezuinige, lichtrijke woning nabij het centrum

Lochristi

Verkocht

 

Kenmerken

  • 678 m²

  • 205 m²

  • Zuiden

  • 4

  • 2

  • 2001

  • 2023

  • 68 kWh/m²

  • Bij akte

De omgeving

Deze vrijstaande woning met een perceeloppervlakte van 678m² is gelegen op een uiterst gunstige ligging op wandelafstand van het centrum van Lochristi. Met de nabijheid van het centrum van Lochristi, op loopafstand van detailzaken, diverse scholen en andere diensten, krijgt u een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Dit maakt het huis ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een praktische leefomgeving dicht bij alle nodige voorzieningen.

Architectuur, comfort en duurzaamheid

De energiezuinige woning werd gebouwd in 2001 met oog voor architectuur, comfort en duurzaamheid. Door de jaren heen is de woning steeds uitstekend onderhouden en werd er steeds geinvesteerd om de woning up-to-date te houden. Dankzij de doorgedreven isolatie en de splinternieuwe installatie van een warmtepomp in 2023, geniet u van een aangenaam binnenklimaat met een lage energierekening.

De aanwezigheid van hoogrendementsglas, vloerverwarming, zonnepanelen met groenestroomcertificaten en zonnewering draagt verder bij aan de energie-efficiëntie van het huis wat resulteert in een energielabel A met een energiescore 68kwh/m².

 
 

Het interieur van de woning heeft een sterk architecturaal karakter en is gebouwd in een loftstijl. Door het opentrekken van de plafond tot in de nok en het gebruik van grote glaspartijen werd er doorheen de hele woning een open en lichtrijk gevoel gecreëerd met zicht op de mooi aangelegde tuin en de waterpartij.

U betreedt de woning via de centrale inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Op het gelijkvloers hebben we een zeer ruime en lichtrijke leefruimte met eetkamer en een open keuken voorzien van alle nodige ingebouwde apparatuur met een aanpalende keukenberging.

Vanuit de volledige woning heb je zicht op de in 2019 heraangelegde tuin, die mede zorgt voor optimale privacy zowel in het huis als in de tuin. Via de eetkamer en de achterdeur heb je toegang tot de technische berging en een ingerichte wasplaats uitgerust met ingebouwde kasten.

 
 

Via een open trap bereik je de eerste verdieping met drie slaapkamers, een bureau en twee badkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van een mezzanine waar telkens een dressing is ondergebracht.

De beide badkamers werden stijlvol gerenoveerd in 2019 en zijn enerzijds uitgerust met een ligbad, badkamermeubel en een toilet en anderzijds met een doucheruimte en een badkamermeubel. Beide badkamers zijn tevens met elkaar verbonden en toegankelijk via de master-bedroom en de nachthal aan de kinderkamers.

Aangezien de bureauruimte gelegen is aan de vide blijf je tijdens het werken contact hebben met het leefgebeuren in huis. Alle ruimtes zijn met elkaar verbonden en bereikbaar door middel van een passerelle.

terug naar overzicht verkochte panden