Hedendaagse woning met zwembad op zuidgericht perceel

Deinze

Verkocht

Deze prachtig gerenoveerde woning is gelegen in het hartje van Deinze, op wandelafstand van het water. Deze woning ligt in een zeer rustige straat nabij het sociale leven, winkels, scholen, station van Deinze en op minder dan 300 m van de oevers van de Leie.

 

Kenmerken

  • 600 m²

  • 245 m²

  • Zuiden

  • 4

  • 2

  • 1965

  • 2022

  • 265 kWh/m²

  • In overleg

In de volledig aangelegde tuin bevinden zich een lange smalle vijver en een zwembad met terras om volop van de zon te kunnen genieten. Achteraan heeft u ook een ruime poolhouse met berging en apart toilet. Alsook een aparte uitgang naar de straat.

Een echte aanrader voor mensen die centraal willen wonen met alle wooncomfort en omgeven door groen. Kortom een oase van rust en ontspanning in uw eigen achtertuin.

Het gelijkvloers bestaat uit een open leefruimte met toegang tot het terras en de tuin. Ook de half open leefkeuken geeft uit op dit zonneterras. De vensterpartijen die volledig open kunnen aan de achterzijde zijn maximaal en zorgen voor een prachtig binnen- en buitengebeuren.

Doorheen de woning is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en originele elementen.
Zo vindt u op het gelijkvloers arduinen vloeren in de keuken, parket vloeren in de leefruimtes en zwart gelakte gietijzeren radiatoren. Deze materialen gecombineerd met een strak en fris interieur zorgen voor een aangename synergie.

Het geheel is volledig onderkelderd waarvan de eerste helft is ingericht als een praktische wasplaats, een bergruimte en een verwarmingsplaats. De andere helft is een kruipkelder.

De gehele tweede verdieping is ingericht als masterbedroom. Deze bestaat uit een badkamer met bubbelbad, een slaapgedeelte, een relaxgedeelte en een op maat gemaakte dressing. Kortom, een private hotelkamer in eigen woning met een prachtige lichtinval van de ochtendzon.

 
 

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een afgesloten dressing en een badkamer met een inloopdouche afgewerkt met mozaiektegels.

Extra's:

Regenwaterput van 3000l met hergebruik.

Extra toegang naar de tuin via een hek achteraan.

Autostaanplaats voor de woning.

18 zonnepanelen (395 WPx18).

Aangename bureauruimte direct toegankelijk via de inkom.

terug naar overzicht verkochte panden