Hedendaagse villa met bijhuis omgeven door groen

Laarne

Verkocht

 

Kenmerken

  • 10320 m²

  • 415 m²

  • Zuidwesten

  • 6

  • 3

  • 2000

  • 2009

  • 160 kWh/m²

  • Bij akte

Ruimte, rust en bereikbaarheid

Deze kwalitatief afgewerkte villa gebouwd in 2000, is gelegen op een perceel 10.320 m² voorzien van een boomgaard en een aangeplant privébos. Het perceel bevat tevens ook een zwemvijver en een poolhouse waar u kan genieten van volledige privacy. Achter deze klassieke gevel schuilt een stijlvolle, hoogwaardig afgewerkte villa die een oase van rust biedt.

Vanuit alle leefruimtes zoals de eetkamer en de woonkamer, heeft u mooi zicht op de prachtige tuin en vijver. De villa is zeer vlot bereikbaar via de E17, R4 en de voorname verbindingswegen. Ook het centrum van Kalken, Laarne en Beervelde bereikt u op slechts enkele minuten rijden. Winkels, scholen en horeca bevinden zich dus vlakbij.

 
 

Bij het betreden van de villa komt u in de centrale inkomhal met aan de rechterzijde toegang tot een apart gastentoilet, vestiaire en een berging. Aan de linkerzijde treft u de toegang naar een droge kelder en een ruime bureauruimte.

Via de dubbele houten deuren gaat u verder naar de leefruimte voorzien van een massieve parketvloer. Aansluitend vindt u de eetkamer en kunt u verdergaan naar de volledig geïnstalleerde keuken. Deze beschikt over heel wat opbergruimte dankzij de vele ingewerkte kasten. Achteraan de keuken is er nog ruime speelkamer / bureauruimte.

In de woon- en eetkamer ervaart u een uiterst lichtrijk gevoel dankzij de grote raampartijen rondom de gehele ruimte. Er is bovendien ook nog een inbouwhaard met kasteelschouw. Ook hier werd steeds gewerkt met kwalitatieve materialen bij de afwerking.

 
 

Een verdieping hoger vindt u nog vijf ruime slaapkamers waarvan één masterbedroom, een ingerichte wasplaats en twee badkamers. De master bedroom is uitgerust met een badkamer voorzien van inloopdouche, vrijstaand ligbad en toilet.

Tevens is er nog een ruime mezzanine die ook toegankelijk is via de woonkamer. Deze kan dienen als polyvalente ruimte (tv-hoek, leeshoek, bureau, speelkamer, tweede leefruimte,...). Via een vaste trap bereikt u het ruime zolderverdiep die momenteel ingericht is als een extra slaapkamer en een ruime bergzolder.

Bovendien beschikt de villa over een droge kelder.

Mooi volgroeide tuin

Door de mooi volgroeide tuin geniet u van volledige privacy. U vindt hier ook een charmant poolhouse / bijgebouw die op het gelijkvloers uitgerust is met een garage, leefruimte, toilet en douchekamer. Op de eerste verdieping is er nog een polyvalente ruimte.

De zwemvijver, boomgaard, het privébos en de vergezichten zorgen mee voor een uniek geheel. Vooraan de villa heeft u parkeergelegenheid voor een zestal wagens.

terug naar overzicht verkochte panden