Landhuis Het Anker gelegen aan de Leie

Sint-Denijs-Westrem

Verkocht

 

Kenmerken

  • 3849 m²

  • 446 m²

  • Oosten

  • 4

  • 2

  • 1875

  • 2003

  • 356 kWh/m²

  • 01/12/2024

Dit prachtig landhuis is gelegen in Sint-Denijs-Westrem, aan de oevers van de Leie. De verkoop omvat een landhuis bestaande uit een perceel van 3.849 m². Met een breedte van 75 m aan de Leie geniet u van prachtige vergezichten over de natuur en deze gegeerde rivier.

Aan de overzijde van deze prachtige rivier bevinden zich velden die ingekleurd zijn als landschappelijk waardevol agrarische gebieden. Dit wil zeggen dat u ten allen tijde geniet van een gegarandeerd vergezicht.

U komt op het terrein via een doodlopende straat die leidt naar een poort, welke toegang biedt tot de eigendom. Vanaf deze plek is er een directe verbinding met Landhuis Het Anker en de bijbehorende stallen, die zijn omgebouwd tot een moderne garage / werkplaats.

De eigendom is zodanig opgebouwd dat u zowel binnen- als buitenshuis geniet van verschillende perspectieven op de omliggende omgeving. Er zijn ook een drietal terrassen aangelegd waardoor u gedurende de volledige dag van zon en schaduw kan genieten. Volledige privacy kan u eveneens opzoeken naargelang uw eigen voorkeur.

Het landhuis werd in 2003 en volledig gestript, gerenoveerd en vernieuwd. Hierbij werden technieken, dakbedekking, schrijnwerk, binnenafwerking, ... volledig vernieuwd in de originele stijl van het goed.

Dit brengt op vandaag dat deze eigendom van oorspronkelijk 1875 voldoet aan het hedendaags leefcomfort. De toevoeging van 16 zonnepanelen (405 Watt per paneel) en een geavanceerde thuisbatterij versterken de duurzaamheid en energie-efficiëntie van het landhuis. Momenteel heeft dit goed een EPC score van 356 kWh en beschikt deze over een conforme elektrische keuring.

De woning biedt u 446 m² aan bewoonbare oppervlakte waaronder gigantische leefruimtes. Dit met ontelbaar veel charme en prachtige vergezichten vanuit elk raampartij. In totaal zijn er 4 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. Er zijn mogelijkheden om extra slaapkamers en andere ruimten toe te voegen, geheel volgens uw wensen.

Deze eigendom is uniek in al zijn facetten en biedt u de sfeer van Engelse cottage in deze prachtige Leiestreek. Dit op een boogscheut van Sint-Martens-Latem, Gent, enz..

terug naar overzicht verkochte panden