Woonkwaliteit en beleving op een boeiende locatie

NIEUWBOUW

Nazareth

Verkocht

 

Kenmerken

  • 96 m²

  • 11 m²

  • Zuiden

  • 2

  • 1

  • 2024

  • /

  • 0 kWh/m²

  • Bij oplevering

Een nieuwe dorpsite aan het station van Eke-Nazareth

Ontmoetingsplekken, pleintjes met zitbanken en veel groen. Ruime private terrassen en de laatste energetische technieken met het laagste E-peil. Dat samenbrengen met hedendaagse architectuur was in het kort de ambitie van ABS Bouwteam en CAS Architecten.

Kwaliteitsvol wonen

De nieuwe dorpssite MOBI heeft naast haar strategische ligging voor een optimale, moderne mobiliteit, heel wat meer troeven om er kwaliteitsvol te wonen. Niet in het minst zijn de bijna energieneutrale gebouwen en de ultiem presterende installaties – die tot 30 procent beter dan de huidige bouwstandaard presteren - een huzarenstuk. Via de verticale geothermische boringen tot in de warmere lagen van onze aardkorst, zorgt deze vooruitstrevende installatie voor koeling en verwarming aan een lagere verbruikskost, zeer CO2 vriendelijk en met minder onderhoudskosten.

Een oase aan kleur en rust

Dit tweeslaapkamerappartement is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw MOBI I. U betreedt het appartement vanuit haar inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Van daaruit wordt u verwelkomt in haar open en lichtrijke leefruimte van 8,17 m breed. De open keuken met aanpalende koele berging biedt een rechtstreekse verbinding naar het lichtrijk terras.

Dit zuid georiënteerd terras heeft een mooie diepte van 2,80 m en laat u instant genieten van een oase aan kleur en rust. Verder betreedt u vanuit de nachthal de twee slaapkamers, de uitgeruste badkamer en de technische berging. Er is een mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.

 
 

De appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen en geheel naar smaak van de klant. In het lastenboek is inbegrepen: tegelvloeren van 50 euro/m2, parket (massief of gelaagd) met een geplaatste waarde van 120 euro/m2, keukenbudgetten tussen de 12.000 à 15.000 euro (naargelang het type) en een sanitair budget tussen de 5.000 à 6.500 euro (naargelang het type).

De technische installatie wordt in standaard via een 'sterstructuur' bekabeld waardoor domotica in optie kan aangeboden worden. Verder is elk appartement uitgerust met vloerverwarming, een ventilatiesysteem D en een booster-boiler in de technische berging van elk appartement.

Samen met de grotere leef-terrassen bieden deze met zorg ontworpen appartementen een nieuwe norm in woonkwaliteit. De gebouwen zijn bewust ietwat ondiep ontworpen zodat er overal zoveel mogelijk natuurlijk licht binnenkomt en er maximaal gebruik kan gemaakt worden van de nuttige ventilatie.

De binnen-buiten relatie in elk appartement wordt daarbij nog versterkt waardoor op haar beurt de zorgvuldige kleurrijke groene buitenaanleg tussen de gebouwen de rol van ontmoetingsplek zal krijgen.

Daarnaast zal de appelboomgaard en de bloemenweide achteraan voor de vandaag zeer gesmaakte ademruimte zorgen, alsook voor kwaliteitsvolle buitenbeleving en verpozing.

Samen met de verkeersvrije en bloemrijke kronkelende wandelpaden rond de gebouwen zal deze bijzondere site een unieke oase van kleur en rust zijn, aan de rand van een bruisende dorpskern.

Volledige projectvoorstelling

Dit appartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject MOBI. Klik hier voor de volledige projectvoorstelling.

terug naar overzicht verkochte panden