Energiezuinige investeringsopportuniteit in Gent

Gent

Verkocht

Deze kleinschalige residentie is gelegen aan de Filips de Goedekaai in Gent.

Een tijdloos architecturaal design werd gecombineerd met een verfijnde interieurafwerking.

In het gebouw bevinden zich drie appartementen, waarvan twee duplexappartementen, en een afgesloten gemeenschappelijke fietsenberging.

Elk appartement heeft bovendien een mooie vrije hoogte van ongeveer 2,70 m.

Het geheel wordt te koop aangeboden 'in blok'.
Gesplitste aankoop (privé, vennootschap, successieplanning, ...) is mogelijk.
Informeer naar de mogelijkheden.

De verkoop geschiedt geheel onder het stelsel van verkooprechten.

Energiezuinig

De appartementen voldoen aan alle hedendaagse normen - en meer. Zo is elk appartement in basis uitgerust met vloerverwarming, warmtepomp uniTOWER (energieklasse A+++) met buitenunit, een ventiltatiesysteem D (Renson - Healthbox 3.0) en per appartement 3 privatieve zonnepanelen (280 Wp per paneel) op het gemeenschappelijk dak.

Dankzij deze inspanningen is elk appartement in het bezit van een label A (E25 tot E33). Het appartement op het gelijkvloers en deze op de derde verdieping hebben een E-peil van max. E30. Deze appartementen genieten van de vrijstelling onroerende voorheffing tot maximaal 50% en dit voor de komende drie jaar.

De afwerking van elk appartement is van een hoog niveau: keramische vloer- en wandtegels (HW 50/m²), sanitair van gekende merken (Storke, Hansgrohe, Newforce) en keukens van De Korpus.

De keukens werden voorzien van prachtig staaltje maatwerk in Fenix, toestellen van het merk Siemens (vaatwasmachine, microgolfoven, oven, koelkast én afzonderlijke diepvries) en het merk NOVY (inductiekookplaat en dampkap), Blum scharnieren, spatwand in Fenix en een ingewerkte ledlijn.

Elk appartement is bovendien voorzien van een Velbus domoticasysteem en dito schakelmateriaal (incl. stopcontacten). De uitgevoerde basis beperkt zich heden tot het sturen van de verlichting (dimmen, sferen,...), maar kan verder uitgebreid worden mits de nodige programmatie.

Toplocatie

De ligging wordt gekenmerkt door een Mobiscore van 9,4 op 10. Vanuit deze uitstekende locatie heeft u met de wagen een uitstekende verbinding naar de R4, de E17 en E40. Een opstapplaats voor tram (Gent Sint-Lievenspoort) is op 5 min wandelafstand verwijderd en verschillende bushaltes bevinden zich in de directe omgeving.

De treinstations Gent-Sint Pieters en Gent-Dampoort bereikt u met de fiets (8 à 10 min fietsafstand). De Kinepolis, het Citadelpark en de overpoort zijn allen op wandelafstand verwijderd.

Ook verschillende hogescholen en Universiteiten bevinden zich in de directe omgeving en zijn gelegen op wandel -en fietsafstand.

Elk appartement is momenteel verhuurd en aldus bewoond.

Per appartement werd een huurovereenkomst van korte duur afgesloten. Deze overeenkomsten kunnen overgenomen worden of door de verkoper opgezegd worden naargelang gebruik na aankoop.

Schilderwerken, lichtarmaturen, gordijnen en maatwerk in alle slaapkamers werden reeds voorzien en op deze wijze verhuurd. Het terrasmeubilair (zichtbaar op de beelden) is tevens inbegrepen.

terug naar overzicht verkochte panden