Karaktervolle woning op uniek domein met privébos

Heusden

Verkocht

 

Kenmerken

  • 4750 m²

  • 219 m²

  • Zuiden

  • 4

  • 1

  • 1936

  • 1980

  • 757 kWh/m²

  • Bij akte

Uniek domein

Op een residentiële ligging nabij de Zandberg en het centrum van Heusden ligt deze door groen omgeven, vrijstaande woning. Deze karaktervolle, te renoveren woning is gelegen op een uniek domein van 4.726 m² aan heel wat mooie fiets- en wandelroutes, op slechts 7 kilometer van Gent. Alle winkels en voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. De woning heeft een goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer en de voorname invalswegen waaronder de R4, E17 en E40.

Met haar rustige ligging, privacy en potentieel is deze woning de ideale keuze voor zij die op zoek zijn naar een harmonieus leven, weg van de alledaagse drukte.

Ultieme privacy

Via de mooie oprijlaan komt u terecht in een oase van rust en stilte. Genesteld in de tweede bouwzone, omgeven door een weelderig privébos, geniet u hier van de ultieme privacy en sereniteit. De woning zelf wacht op uw persoonlijke touch en/of renovatieplannen. Met haar stevige fundamenten en traditionele architectuur biedt het een solide basis voor uw creatieve visie.

De zuidelijk georiënteerde tuin is volledig aangelegd met een aangenaam terras en een bijgebouw met twee garages. Dit biedt u niet alleen ruimte voor uw voertuigen, maar ook heel wat mogelijkheden voor extra opslag, een werkplaats of zelfs een hobbyruimte. Dankzij de volledig volgroeide, afgesloten tuin en het privébos geniet u hier van complete privacy en rust.

 
 

U betreedt de woning via de inkomhal met vestiaire en toegang tot de kelder. Aan uw rechterzijde vindt u een ruime bureauruimte. Verder vindt u op het gelijkvloers een lichtrijke eetkamer en leefruimte met zithoek, voorzien van grote raampartijen met zicht op de tuin. De parketvloer en de houtkachel creëren absolute warmte en gezelligheid.

Achterliggend treft u de keuken met ontbijthoek, waaruit u rechtstreeks toegang heeft tot het terras. Verder in de achterbouw bevindt zich nog een bijkeuken, wasplaats en berging.

 
 

Via de charmante traphal bereikt u op de eerste verdieping de drie slaapkamers en een badkamer uitgerust met een ligbad. Vanuit twee slaapkamers heeft u mooi zicht over de tuin en uw privébos. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een vierde slaapkamer en een zolderruimte die zorgt voor de nodige bergruimte.

terug naar overzicht verkochte panden