Luxe penthouse met adembenemend uitzicht en hoogwaardige afwerking

Gent

Verkocht

Gentilhommière by ABS Bouwteam

Op de vijfde verdieping van Residentie Paris in de Vlaanderenstraat, verschuilt zich deze architecturale parel. Met een uiterst verfijnd oog en de meest exclusieve materialen, werd dit doorzonappartement door ABS Bouwteam ontworpen voor ultieme luxe en comfort.

Originaliteit en durf worden hier perfect gecombineerd met een overvloed aan hoogwaardige voorzieningen.

 

Kenmerken

  • 212 m²

  • 330 m²

  • Zuidwesten

  • 1

  • 1

  • 1987

  • 2014

  • 237 kWh/m²

  • In overleg

 
 

Geniet van panoramische vergezichten vanuit elke hoek van het penthouse. De voor- en achtergevel zijn volledig voorzien van glas met brede schuifdeuren, waardoor u de schoonheid van Gent vanuit uw eigen woning kunt bewonderen.

Ervaar het buitenleven op de terrassen op het leefniveau. Deze zijn ontworpen om windvrij te zijn en laten u doorheen de hele dag genieten van de zon. De terrastuinen werden subliem aangelegd naar het ontwerp van Peter Zumthor, met automatische beregening, stralingsverwarming en audiovoorziening.

Op de zesde verdieping biedt het ruime dakterras, met buitendouche en skybar, een spectaculair 360° uitzicht over de Gentse skyline.

Indeling

Bij het betreden via de privélift valt de blik in de diepte, richting de leefruimte en verder in de slaap- en badkamer. De architecten creëerden twee straten - looplijnen van 27 meter - beide geflankeerd door een machtig terras.

Vanuit de private inkomhal heeft u toegang tot de bijkeuken met ingewerkte technieken. Achter de keuken bevindt zich de tweede bijkeuken met onder andere de koelcel.

Om het geheel af te maken omvat het appartement een ruime dressing met plooitafel, detailberging en geventileerde fitness- en ontspanningsruimte met infraroodcabine.

Geavanceerde technische installaties

Centraal zijn in het penthouse de technische functies gegroepeerd. U vindt er kasten en bergruimtes met centraal de praktische koelkamer.

Het penthouse is uitgerust met tal van geavanceerde technische installaties. Het omvat onder meer een domotica installatie met geïntegreerde sturing voor druktoetsen, detectoren, gordijnen, verlichting, audio/video en HVAC.

Daarnaast beschikt het appartement over videofonie, vloerverwarming met aparte zones, automatisch gestuurde gordijndecoratie, een Bose media center met meerdere televisietoestellen, een inbouwgashaard, ventilatie met warmterecuperatie, volledige airconditioning, en dergelijke meer.

 
 

Elk detail is zorgvuldig ontworpen voor ultiem comfort en functionaliteit.

De badkamer en inkomhal zijn afgewerkt met verzoete Calacatta natuursteen.

De bevloering van de leefruimtes werden volledig gelegd in geolied Wengé parket met Hongaarse punt plaatsing.

 
 

Bovendien werd dit appartement luxueus afgewerkt met maatwerk in elke ruimte.

Van de Corian keuken en badkamer, geïntegreerd koffieapparaat en combi-oven, tot de infraroodsauna, ruime dressing, aparte bijkeuken en privélift in de inkomhal.

Middenin de leefruimte bevindt zich de kelderkoele wijnkast uit metaal en glas.

Private ondergrondse parkeergarage

Als laatste wordt onder het penthouse ook een private ondergrondse parkeergarage op verdieping -1 aangeboden, voorzien van een automatische schuifpoort, 14 autostaanplaatsen, een berging en een atelier. Uw voertuigen worden veilig en gemakkelijk ondergebracht.

Deze parkeerkelder kan apart aangekocht worden voor een prijs van € 675.000.

terug naar overzicht verkochte panden