Panoramisch duplexappartement in het stadscentrum

Gent

Verkocht

 

Kenmerken

  • 192 m²

  • 106 m²

  • Zuiden

  • 2

  • 2

  • 2021

  • /

  • 0 kWh/m²

  • Bij akte

Dit duplexappartement met panoramisch dakterras bevindt zich op de derde en vierde verdieping van een discrete residentie aan de Kouter.

Het woonconcept is dynamisch, de afwerking verfijnd.

Vanuit elke verdieping geniet u van sublieme zichten over de torens van Gent, en dit in alle rust.

Discreet wonen in alle rust.

Het duplexappartement heeft een oppervlakte van ca. 192 m² en een totale terrasoppervlakte van ca. 106 . De lichtrijke volumes met prachtige zichtassen worden verdeeld over twee niveaus, verbonden met elkaar door middel van een private binnenlift.

 
 

De toegang tot het appartement bevindt zich op de derde verdieping van de residentie.

Op deze verdieping bevindt zich de kook-en dineerruimte met aanpalend het avondterras van ca. 53 m² vanwaar u geniet van de zomerse avondzon en haar zonsondergang.

Verder bevindt zich op dit niveau tevens een eerste gastentoilet, een vestiaire en een koele berging.

 
 

Op het tweede niveau, bereikbaar met de private binnenlift en/of binnentrap, bevindt zich de lichtrijke zitkamer met subliem uitzicht over de torens van Gent, een ingerichte (open) bureauruimte, een wasberging en een tweede gastentoilet.

Twee slaapkamers met ensuite badkamer

Verder vindt u de twee royale slaapkamers met ensuite badkamer en zonneterras bereikbaar vanuit elke slaapkamer.

De badkamers zijn elk uitgerust met een inloopdouche, een wastafelmeubel in kwartscomposiet met dubbel bekken en spiegelkast. De master bedroom heeft tevens een ligbad.

Panoramisch dakterras met 360° view over Gent.

Het panoramisch dakterras, van 53 m², betreedt u via een vaste trap in de nachthal. Van hieruit geniet u van een subliem vergezicht over Gent en haar omgeving.

Ghent, a pocket-sized metropolis.

De stad Gent is werkelijk één van de verborgen pareltjes van België. Ontdek de charme van deze levendige stad met een wandeling door de hobbelige straatjes of met een rondvaart op de Leie die doorheen het oude centrum kronkelt. Geniet van een aperitief op de terrasjes aan de waterkant of laat u culinair laten verwennen in één van de vele bars en heerlijke restaurants.

6% btw mogelijk

De verkoop geschiedt onder het stelsel van 12% verkooprechten op de grondwaarde en 21% BTW op de waarde van de constructies.

Onder voorwaarden kan dit appartement aangekocht worden aan het verlaagd btw-tarief van 6% BTW (maatregel geldt tot 31/12/2023). Informeer naar de voorwaarden.

terug naar overzicht verkochte panden