Bouwgrond voor open bebouwing op gunstige ligging

Sint-Denijs-Westrem

Verkocht

 

Kenmerken

  • 410 m²

  • Zuiden

Dit bouwperceel (lot 1) voor een open bebouwing is gelegen op een gunstige locatie in Sint-Denijs-Westrem, op korte afstand van het bruisende centrum.

Het perceel heeft een zuidelijke oriëntatie en beslaat een oppervlakte van 410 m², wat voldoende ruimte biedt voor het bouwen van een mooie en ruime woning.

Een van de voordelen van deze locatie is de nabijheid van diverse invalswegen, zoals de Kortrijksesteenweg, de R4 en de oprit van de E40.

Daarnaast biedt de volgroeide tuin veel privacy en een aangename omgeving om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Kortom, dit perceel bouwgrond biedt de perfecte combinatie van rustige, groene omgeving en toegankelijkheid tot de stad en het omliggende gebied.

Bijzondere voorwaarden:

1. De nutsvoorzieningen en afwatering richting de straat (van de woning te Beukenlaan 16) over lot 1 dienen steeds te worden gegarandeerd. Bij een eventuele verplaatsing van de bestaande nutsvoorzieningen zal dit worden bekostigd door de koper van lot 1.

2. De oprit (van de Beukenlaan naar de woning Beukenlaan 16) zal uitgevoerd worden met een breedte van 4 m conform verkavelingsvergunning. De oprit wordt voorzien van een funderingslaag en een grindlaag, op kosten van de koper van lot 1 en binnen de termijn van 1 jaar na het verlijden van de aankoopakte van lot 1.

3. Er zullen de koper van de woning en tuin te Beukenlaan 16 (loten 3 en 2) geen bijkomende administratieve kosten noch aansluitingskosten gerekend worden voor de afsplitsing van lot 1.

terug naar overzicht verkochte panden