Bijzonder landgoed met instapklare hoeve en fruitboomgaard

Merendree

Verkocht

 

Kenmerken

  • 13422 m²

  • 498 m²

  • Zuidwesten

  • 6

  • 4

  • 1990

  • 2012

  • 184 kWh/m²

  • In overleg

In een oase van groen ...

temidden de velden in Merendree, bevindt zich dit prachtige landgoed met een totale oppervlakte van 13.422 m². Het domein is gelegen op slechts twee kilometer van het dorpscentrum en met een zeer vlotte verbinding naar de E40. U bevindt zich hier op een boogscheut van Gent. De hoeve dateert oorspronkelijk uit de 18de eeuw. De woning werd in 1990 gebouwd en doorheen de jaren verder vernieuwd. Zo plaatste men in 2007 een nieuwe keuken en werd de woning in 2012 verder uitgebreid tot het huidige landhuis in Vlaamse stijl. Ook het bijgebouw werd toen volledig onder handen genomen.

 
 

Wanneer u de woning binnenwandelt, ervaart u dezelfde charme als op het volledige domein. U komt binnen in de inkomhal van waaruit u toegang heeft tot de keuken. Deze is volledig uitgerust met alle nodige toestellen en voldoende zitplaats zodat u kunt er kunt ontbijten met zich op de prachtige tuin.

Hierna komt u in de eetkamer die toegang biedt tot het terras, en verder naar de leefruimte met bibliotheek en aparte leeshoek. De eetkamer en leefruimte kunnen van elkaar afgesloten worden met de prachtige stalen schuifdeuren. Op het gelijkvloers vindt u bovendien een ruime bijkeuken, een bureauruimte met bibliotheek, twee mooie slaapkamers, een badkamer met douche en dubbele wastafel en een handige wasberging.

Klasse, rust en eenheid met de natuur.

De woning is zorgvuldig ingedeeld zodat alle ruimtes maximaal zicht bieden op de tuin en het omringende groen. Doorheen de hele woning werden ingemaakte kasten voorzien voor optimaal gebruik van de ruimtes en voldoende opbergruimte. Dankzij het gebruik van kwaliteitsvolle materialen zoals het karaktervolle parket, de combinatie van staal en hout, en talrijke glaspartijen ervaart u een gevoel van klasse, rust en eenheid met de natuur.

 
 

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime hoofdslaapkamer, een stijlvol afgewerkte badkamer met ligbad en douche en een apart toilet. Verder in de nachthal bevinden zich nog twee zeer ruime slaapkamers, een tweede badkamer met ligbad en apart toilet en een ruime dressing.

 
 

De zorgvuldigheid waarmee elke ruimte van de woning werd ingericht en opgebouwd, is ook duidelijk zichtbaar in de prachtige parktuin. Wandel doorheen de minutieus onderhouden fruitboomgaard, laat u overweldigen door de rust aan de vijver en geniet van het groene vergezicht.

 
 

Op het domein bevindt zich bovendien een volledig ingerichte schuur. Deze omvat deels een volwaardig gastenverblijf met leefruimte, keuken, twee slaapkamers en ensuite badkamer.

 
 

Daarnaast vindt u er een sfeervolle polyvalente ruimte en verschillende bergruimten. Originele elementen zoals de voederbakken werden bewaard en gaan op in de charme van het interieur. Deze lichtrijke, gezellige ruimte is volledig voorzien en nodigt uit om zelfs een groter gezelschap te ontvangen.


terug naar overzicht verkochte panden