Elegante stadsvilla met tuin aan de Leie

Gent

Verkocht

 

Kenmerken

  • 941 m²

  • 491 m²

  • Zuiden

  • 7

  • 2

  • 1971

  • 2007

  • 284 kWh/m²

  • 01/09/2023

Wonen op een boogscheut van het centrum

Deze riante stadsvilla met praktijkruimte werd in 1971 gebouwd op een perceel van 941m². Aan de voorzijde is er een uniek zicht over de Leie en achteraan is er een ruime zuidgerichte tuin. Bijzonder centraal gelegen, op een boogscheut van de Blaarmeersen, de Watersportbaan en op wandel-en fietsafstand het treinstation van Gent-Sint-Pieters (1,2km), het centrum van de stad (Kouter - 2,7km) en tal van winkels, restaurants en scholen.

Achter deze klassieke gevel schuilt een verrassend ruime en smaakvolle villa. Deze is gesitueerd op een zuidgericht perceel van 941 m²; gebouwd in 1971 en deels gerenoveerd in 2007. In de villa zijn tal van authentieke elementen terug te vinden.

 
 

De ruime lichtrijke inkomhal typeert de villa en creëert een ruimtelijk gevoel. De leefruimte is voorzien van een houtcassette en een mooie parketvloer; van hieruit geniet u een zeer wijds zicht op de prachtige tuin.

De tuin is perfect aangelegd en is een ware oase van rust. De keuken is voorzien van voldoende bergruimte, apparatuur (Siemens) en heeft een rechtstreekse toegang tot het terras.

 
 

Op de eerste verdieping vindt u een master bedroom met ingemaakte kasten en ensuite een privatieve badkamer met een ligbad, dubbele wastafel en douche. Verder omvat dit verdiep een tweede slaapkamer met ingemaakte kasten.

De praktijkruimte omvat twee zeer ruime kantoren en hebben een afzonderlijke ingang met trap in de zijgevel.

 
 

Op de tweede verdieping vindt u een ruimte nachthall, drie slaapkamers met wastafel en ingemaakte kasten, een recente badkamer (2014) met inloopdouche en een praktische bergruimte die dienst doet als linnenkamer/wasplaats. De ruime zolder zorgt voor de nodige opbergruimte.

De woning is voorzien van een kelder van +-55 m² en een kruipkelder van +-120 m². Op het gelijkvloers vindt u tot slot een aparte bureauruimte/ontvangstkamer/bar en twee afzonderlijke garages die plaats bieden elk aan één personenwagen.

Extra informatie

Er is een regenwaterput van 3.000liter, een alarmsysteem en een waterverzachter.
De eigendom is beschikbaar uiterlijk op 01/09/2023.

terug naar overzicht verkochte panden