Op te frissen woning gelegen in rustige laan

Bachte-Maria-Leerne

Verkocht

 

kenmerken

  • 875 m²

  • 240 m²

  • Zuiden

  • 3

  • 1

  • 1977

  • 2015

  • 392 kWh/m²

  • Bij akte

De omgeving

Deze karaktervolle villa in Bachte-Maria-Leerne laat u vertoeven in alle rust en natuur, in combinatie met de directe nabijheid van winkels en invalswegen. Deze locatie is gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van Sint-Martens-Latem, Drongen en Deinze
op een perceeloppervlakte van 875 m².

U bevindt zich hier op een boogscheut van het sierlijke Kasteel Ooidonk, de meanders van de Leie en het charmante dorp van Sint-Martens-Leerne. Tal van fiets- en wandelroutes leiden u doorheen de pittoreske streek.

De verhouding en inplanting van deze woning zijn mooi op elkaar afgestemd. De zorgvuldig opgebouwde tuin is zuidelijk georiënteerd en schept een landelijk, romantisch kader.

 

De villa werd gebouwd in 1977. In 2015 werden de keuken en het bureau vernieuwd. Doorheen de jaren werd de villa steeds met de grootste zorg onderhouden.

De solide constructie werd afgewerkt met kwalitatieve materialen waarbij de eigenheid aan stijl bewaard bleef. Licht en ruimte zijn troef doorheen de hele villa.

U betreedt de woning via de inkomhal die toegang geeft tot de leefruimte en een apart bureau.

Het gelijkvloers is afgewerkt met travertin vloeren die voor een harmonieus en luxueus gevoel zorgen. De leefruimte biedt toegang tot de keuken en eetplaats.

Het rechtstreekse zicht over de tuin dankzij de zuidgerichte raampartijen, in combinatie met de unieke marmeren schoorsteenmantel met inbouwcassette, volmaken de charme in deze ruimte.

 

Aansluitend met de woonkamer vindt u de vernieuwde keuken die voorzien is van alle hedendaagse toestellen.

Deze ruimte verbindt de living met de berging: een ideale indeling die het dagelijkse leven nog aangenamer maakt.

Verder vindt u op het gelijkvloers een aparte ruimte met extra ingang aan de voorkant van de villa, die vrij in te vullen is als gelijkvloerse slaapkamer, bureauruimte, praktijkruimte …

Irres te koop Servaeslaan 3 6
Irres te koop Servaeslaan 3 1
Irres te koop Servaeslaan 3 4
 

Er is een bureauruimte op het gelijkvloers die plaats biedt voor 2 personen.

Daarnaast beschikt de villa over een aparte ruimte met extra ingang die dienst kan doen als extra bureau- of praktijkruimte.

Hierdoor is het perfect mogelijk om wonen en werken te combineren in deze villa.

Wonen en werken zijn perfect te combineren in deze villa.

 
 
Irres te koop Servaeslaan 3 37
Picture propertyid10175675index32multimediumtype PICTURE
Picture propertyid10175675index33multimediumtype PICTURE
 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers afgewerkt met een eiken parket met dambordpatroon en praktische inbouwkasten.

De hoofdslaapkamer heeft een inloopdressing die voor extra leefcomfort zorgt. Verder vindt u er een aparte badkamer met ligbad.

De bouwstijl en indeling van de villa zorgen voor een algehele harmonie. De binnen- en buitenbeleving stralen rust, comfort en kwaliteit uit.

terug naar overzicht verkochte panden