Rustig gelegen architecturale woning met vergezicht

Laarne

Verkocht

 

Kenmerken

  • 1229 m²

  • 260 m²

  • Zuidwesten

  • 4

  • 2

  • 2015

  • /

  • 117 kWh/m²

  • In overleg

De omgeving

Op een rustige ligging nabij het centrum van Laarne ligt deze door velden omgeven, vrijstaande woning. Deze recente woning is gelegen aan heel wat mooie fiets- en wandelroutes, op slechts 10 kilometer van Gent. De woning is tevens uitstekend bereikbaar via de voorname verbindingswegen (R4, E40 en E17).

De energiezuinige woning werd gebouwd in 2015 door ARC.on architecten met het 'Baron House' van architect John Pawson als inspiratie. Het contact met de natuur en het overvloedige groen in de tuin, op een perceel van 1.246 m², creëren een oase van rust en typeren het landelijk karakter van de streek.

De woning is verder uitgerust met een warmtepomp, alarminstallatie, vloerverwarming, parketvloeren en zonwerende ramen op het zuiden. Tevens dienen er nog enkele afwerkingen te gebeuren, nl. het kaleien en houtafwerking van de gevels, aanpassingen van het dak, installatie badkamer van de master bedroom en aansluiten houtkachel.

 
 

U betreedt de woning via de inkomhal die voorzien is van een vestiaire en een apart gastentoilet. Wanneer u verder wandelt, komt u in de lichtrijke eet- en leefruimte welke voorzien werd van een houtkachel (nog aan te sluiten). Aansluitend vindt u de halfopen leefkeuken met een ingemaakte keukenberging.

De keuken werd uitgerust met de nodige apparatuur en toestellen. Dankzij de hoge plafondhoogte en de grote glaspartijen heerst er doorheen de hele woning een heel lichtrijk gevoel, en wordt de natuur bijna letterlijk naar binnen gehaald.

 
 

De eerste verdieping omvat drie ruime slaapkamers, waarvan één met dressing en badkamer. De master bedroom bestaat uit een inloopdressing, een badkamer die nog dient afgewerkt te worden en een slaapgedeelte dat uitgeeft op de uitgestrekte tuin. De nachthal geeft u toegang tot wasplaats/technische ruimte en de tweede badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Bovendien is er nog een ruime afgewerkte tweede verdieping die dienst kan doen als bureauruimte, slaapkamers, speelkamer, hobbykamer, polyvalente ruimte ...

De zuidelijk georiënteerde tuin is aangelegd met twee aangename terrassen waar u de hele dag door van de zon kan genieten. U geniet hier van complete privacy en een 180° vrij zicht. Achteraan in de tuin vindt u nog een vrijstaande tuinberging/serre.

terug naar overzicht verkochte panden