Penthouse met 3 terrassen en een uitzonderlijk zicht op de Leie

Gent

Verkocht

De omgeving

Op een absolute topligging in het centrum van Gent nabij het kanon, vindt u deze kleinschalige residentie 'Molens Goethals'. De residentie telt 10 appartementen en is voorzien van een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging.

De penthouse is gelegen op de twee bovenste verdiepingen van een industriële maalderij die dateert uit de 18de eeuw en opgenomen is als beschermd erfgoed.

Dankzij deze fantastische ligging heeft u een uniek zicht op zowel de Sint-Niklaaskerk, de Sint-Michielskerk, het Belfort als het Gravensteen.

Deze penthouse is gebouwd in de periode 2012-2015 op de vierde en vijfde verdieping van de residentie. Op het onderste niveau bereikt u via de slaapkamer de groene patio, en op de bovenste verdieping vindt u twee ruime terrassen van ca. 55 m² met vergezicht over de Gentse binnenstad en de Leie.

Elk niveau is bereikbaar en bedienbaar met de lift. Bij het betreden van elk verdiep wordt u onmiddellijk verwelkomd door de oase aan licht.

Tijdens het bouwproces werd zeer veel aandacht besteed aan het gebruik van kwalitatieve materialen en afwerking tot in de kleinste details. Het appartement is voorzien van vloerverwarming, mortex vloeren en zonnewering.

Bovendien is er de mogelijkheid om op de derde verdieping in het gebouw een casco kantoorruimte/atelier van 225 m² bij te kopen.

 

Kenmerken

  • 209 m²

  • 70 m²

  • Zuidwesten

  • 2

  • 1

  • 2015

  • /

  • 289 kWh/m²

  • Bij akte

 
 

Op de vierde verdieping, aldus de benedenverdieping van de penthouse, vindt u in de inkomhal een eerste toilet en een vestiaire. Verder komt u in een gezellige leefkamer en bureauruimte.

Via de nachthal bereikt u twee aantrekkelijke slaapkamers. De eerste slaapkamer geeft uit op de patio, en de andere tweede geniet van een uniek zicht over het water. De badkamer is voorzien van vrijstaand ligbad en een inloopdouche.

Het volledige appartement is voorzien van ingebouwde maatkasten die extra opslagruimte bieden.

 
 

Via de vaste trap of lift, die de twee verdiepingen met elkaar verbindt, betreedt u de vijfde verdieping waar u de leefkamer en de eetruimte met haar keuken aantreft.

De keuken is volledig afgewerkt en geïnstalleerd met kwalitatieve Gaggenau inbouwtoestellen en een mortex werkblad.

Op deze verdieping vindt u nog een tweede toilet en twee ruime terrassen van ca. 55 m² met vergezicht over de Gentse binnenstad en de Leie.

Dankzij de grote raampartijen geniet u van een zeer ruimtelijk en lichtrijk appartement met een prachtig zicht over Gent.

terug naar overzicht verkochte panden