CAAN appartement nabij de Oude Houtlei

Gent

Verkocht

 

Kenmerken

  • 101 m²

  • 11 m²

  • Zuidwesten

  • 2

  • 1

  • 2022

  • /

  • 0 kWh/m²

  • Bij akte

 
 

Dit appartement maakt deel uit van een kleinschalige nieuwbouwrealisatie in het centrum van Gent. Het ontwerp is van de hand van CAAN architecten.

Het gebouw grenst aan 'Huis van Guislain, de 19de eeuwse dokterswoning van professor Jozef Guislain en telt slechts vier appartementen.

De locatie wordt gekenmerkt door een mobiscore van 9,7 op 10. U heeft een uitstekende bereikbaarheid met de wagen, fiets en het openbaar vervoer (tram en bus). Bovendien zijn de Oude Houtlei, het Sint-Michielsplein, de Korenmarkt, de Graslei, de Korenlei, ... op wandelafstand verwijderd.

Nieuwbouw onder verkooprechten.

De verkoop van dit appartement geschiedt volledig onder het stelsel van verkooprechten (registratierechten). Een zeer interessant gegeven om nieuwbouw aan te kopen. U betaalt op de gehele som 3% (enige en eigen woning) of 12% (alle andere gevallen) aan verkooprechten. Bovendien kan u onmiddellijk beschikken over het appartement. Deze wordt in afgewerkte staat verkocht (inclusief geschilderd) en is aldus beschikbaar bij het verlijden van de authentieke akte.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van de residentie en wordt gekenmerkt door een uniek spel van openheid, licht en ruimte. Binnen en buiten vloeien naadloos in elkaar over.

De afwerking van het appartement is zeer kwaliteitsvol: parkettegel in elke ruimte, maatwerk vestiaire, ingerichte keuken met Miele toestellen en werkblad in composiet, wandtegels in douche en aan de dubbele wastafel, schilderwerken, en zover.

Ook werd veel aandacht besteed aan de totaalbeleving. Van zodra je voet aan wal brengt voel je de kwaliteit. Kwaliteit in concept, afwerking, uitstraling en in uitvoering.

 
 

Verder is dit appartement voorzien van twee ruime slaapkamers (mogelijkheid tot plaatsen van dubbel bed), een berging (aansluiting wasmachine en droogkast), gastentoilet en een ingerichte badkamer. De badkamer is uitgerust met een instapdouche, een extra toilet, dubbele wastafel en spiegel met geïntegreerde led-verlichting.

Ook naar technieken voldoet dit appartement aan alle hedendaagse normen. Zo is het appartement uitgerust met vloerverwarming, een warmtepomp installatie (uniTower Vaillant) en zonnepanelen.

 
 

De fiets kan gestald worden in de gemeenschappelijk fietsenberging van het naastgelegen gebouw 'Huis Guislain', bereikbaar via de Wilderoosstraat.

Parkeren kan u net om de hoek in de Sint-Michielsparking (bewonersabonnement te verkrijgen) of u kan ook een ondergrondse autostaanplaats aankopen in een nabijgelegen residentie (op wandelafstand).

De straat Ingelandgat, een zeer rustige straat nabij het bruisend centrum, krijgt bovendien een grondige metamorfose: een woonerf waar voetganger en fietser heerser zijn en geïntegreerde groenzones het straatbeeld vormen.
Benieuwd? De plannen kan u alvast bekijken via volgende link:

Bekijk hier het plan Ingelandgat

terug naar overzicht verkochte panden