Luxueus villa-appartement met ruime daktuin aan de Leie

Gent

Verkocht

 

Kenmerken

  • 313 m²

  • 70 m²

  • Zuidwesten

  • 4

  • 3

  • 2008

  • /

  • 231 kWh/m²

  • Bij akte

In het historisch centrum van Gent, op één van de mooiste locaties van Gent, vindt u dit uiterst luxueuze villa-appartement met een bewoonbare oppervlakte van 313 m² terug. Dit unieke appartement, gebouwd in 2008, maakt deel uit van de Residentie Waterpoort en bestaat uit drie verdiepingen. Er werd steeds ontzettend veel aandacht besteed aan het gebruik van kwalitatieve materialen en afwerking tot in de allerkleinste details.

Het lichtrijke appartement situeert zich achteraan het gebouw en geniet vanop elke verdieping van een uitzonderlijk zicht op de Leie en de Bijlokesite. Het appartement is voorzien van verscheidene ruime terrassen en een open daktuin met waterpartijen als borstwering. Vanuit de tuin is er een rechtstreekse trap naar de steiger aan het water. In de kelderverdieping is er nog een autostaanplaats, fietsenstalling en ruime kelderberging inbegrepen welke toegankelijk zijn via de lift.

 
 

U betreedt dit sublieme villa-appartement via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire op het gelijkvloers. Verder komt u in de charmante leefruimte met aansluitend de volledig uitgeruste open leefkeuken met ingebouwde Miele-toestellen. Van hieruit kunt u via accordeonramen het ruime terras betreden met fantastisch zicht op de gezellige tuin.

Via een aparte toegangsdeur bereikt u aan de voorzijde van het gebouw een bureauruimte die momenteel ingericht is als studio, deze is tevens ook rechtstreeks bereikbaar via het appartement. De bureauruimte/studio is voorzien van ingebouwde kasten, badkamer met douche en een kitchenette.

 
 

De leefruimte voorzien van een gashaard geniet dankzij de grote raampartijen van een zeer ruimtelijk en lichtrijk gevoel met een prachtig zicht op de binnentuin.

De keuken is volledig afgewerkt en geïnstalleerd met kwalitatieve Miele inbouwtoestellen zoals een bordenwarmer, een stoom-, hetelucht- en microgolfoven. Aansluitend vindt u de keukenberging die voorziet in extra opslagruimte.

Via de nachthal bereikt u het eerste slaapgedeelte die bestaat uit een ruime master bedroom met dressing en badkamer. Deze luxueus afgewerkte badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet.

 
 

De slaapkamer achteraan is voorzien van grote glaspartijen en een ruim terras met zicht op de tuin en de Leie. Vanuit de leefruimte heeft u via een interne trap toegang tot de verdieping -1 waar u een ruime bibliotheek/slaapkamer aantreft met zicht op de prachtige tuin.

Op de verdieping -2 vindt u een derde slaapkamer die voorzien is van een badkamer met een douche, een toilet en een eigen kitchenette. Deze slaapkamer/studio is ook voorzien van een aparte toegangsdeur. Alle verdiepingen zijn tevens rechtstreeks te bereiken via de lift.

terug naar overzicht verkochte panden