Luxueus wonen aan het Koophandelsplein

Gent

Verkocht

Achter de gevel van een neoclassicistische stadswoning vindt u dit luxueus afgewerkt villa-appartement.

Het appartement strekt zich uit over de volledige eerste verdieping en biedt vanuit élk raam een open en wijds uitzicht over het voormalig justitiepaleis, de Veldstraat, de Zonnestraat en het Koophandelsplein.

De troeven van dit appartement zijn onder meer: haar authentiek karakter, haar uitzonderlijke vrije hoogte (méér dan 4 m), haar ligging op een uitstekende locatie in de Gentse binnenstad, haar verfijnde afwerking en het superieur gevoel van openheid, licht en ruimte.

Royale volumes en verfijnde afwerking.

U betreedt het appartement via haar royale inkomhal naar de ruime leefruimte en eetkamer. De lichtrijke leefruimte van ca. 60m² is voorzien van parket (Europees Eik, toplaag 4mm), maatwerk en biedt uit elk raam een wijds uitzicht over het Koophandelsplein, De Zonnestraat en de Veldstraat. Verder treft u net bij het binnenkomen van de leefruimte de open keuken. Deze werd op maat gemaakt met fineer, marmer en uitgerust met inbouwtoestellen (Miele, Novy) en een ruimte voor ontbijt/aperitief. De leefruimte en eetkamer werden deels van elkaar gescheiden door een tussenwand voorzien van maatwerk en kasten. Aan beide zijden werden voorzieningen geïntegreerd voor tv, zodat u de keuze heeft waar u de zitkamer of de eetruimte wenst te plaatsen. Verder heeft u de mogelijkheid om een leeshoek te integreren.

Totaalrenovatie.

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie dat in 2021 geheel werd gerenoveerd. Het betreft een renovatie binnen een bestaand volume. Bij deze renovatie werd in het gebouw een lift geïntegreerd die elke verdieping bediend. De authentieke binnentrap werd bewaard en gerestaureerd.

 

Kenmerken

  • 218 m²

  • 12 m²

  • Westen

  • 3

  • 3

  • /

  • 2021

  • 141 kWh/m²

  • Bij akte

 
 

De royale inkomhal met haar gastentoilet en vestiaire biedt ook toegang tot de eerste twee slaapkamers van dit villa-appartement.

Deze zijn elk voorzien van een ingerichte dressing en prachtig afgewerkte badkamer met superieure materialen (marmer, fineer maatwerk, Paffoni kraanwerk,...). Ontwaken doet u elke ochtend met uitzicht op het voormalig justitiepaleis.

Verder in de hal vindt u een berging met wasplaats.

 
 

Via een vaste trap vanuit de leefruimte, betreedt u de mezzanine (beperkte hoogte). Deze is ingericht als bureauruimte met aanpalende een derde slaapkamer. De badkamer van deze derde slaapkamer bevindt zich onderaan de trap.

Verder heeft dit appartement een ingesloten terras, omarmd door enkele historische binnengevels van de Gentse binnenstad.

De verkoop van dit appartement geschiedt onder het stelsel van verkooprechten. Beschikbaar bij authentieke akte.

Parkeren kan u in de buurt. Parking Kouter bevindt zich op 3min wandelafstand. Kort parkeren kan voor de deur. Er kan tevens een autostaanplaats aangekocht worden op wandelafstand van het appartement.

terug naar overzicht verkochte panden