Aangename gezinswoning in doodlopende straat

De Pinte

Verkocht

 

Kenmerken

  • 671 m²

  • 224 m²

  • Zuidwesten

  • 5

  • 3

  • 1988

  • 2018

  • 218 kWh/m²

  • Bij akte

Verkoopprocedure

Deze verkoop zal geschieden door middel van een biedingsprocedure onder gesloten omslag.

Uiterlijk op maandag 23/05/2022 om 12u00 dienen de biedingen te worden afgegeven onder gesloten omslag of doorgemaild naar daphne@irres.be.

Het schriftelijk voorstel dient zonder enige opschortende voorwaarde te worden geformuleerd.

De woning is beschikbaar bij akte.

Het bodformulier is verkrijgbaar na een begeleid bezoek met de vastgoedmakelaar.

De vraagprijs die in de publiciteit van het betrokken onroerend goed wordt weergegeven is een instelprijs en bijgevolg een uitnodiging tot onderhandelen. Deze instelprijs bedraagt 625.000,00 euro.

De omgeving

In een doodlopende straat vindt u deze ruime, instapklare en uiterst aangename gezinswoning.

De woning is omringd door een gunstig georiënteerde en smaakvol aangelegde tuin. U geniet zowel van de ochtend, middag -als avondzon.

Daarnaast is de woning gelegen op wandel-en fietsafstand van het centrum van De Pinte. Winkels, scholen, het kerkplein alsook het station van De Pinte zijn gelegen op minder dan 1 km.

De woning dateert oorspronkelijk van 1988. Door de jaren heen werden er verschillende opfrissingswerken uitgevoerd.

Zo werden onder meer de tuin en het terras heraangelegd, het dak gereinigd, de spouwmuren geïsoleerd, de keuken aangepast, één van de badkamers vernieuwd alsook de gasketel. De woning werd daarnaast volledig herschilderd en de garage werd omgevormd tot extra slaapkamer met badkamer.

De woning werd steeds met grote zorg onderhouden.

 
 

U betreedt de woning via de fraaie inkomhal. De hal heeft hoge plafonds waardoor u een zeer ruimtelijk gevoel ervaart. In de hal is er een apart toilet en een ingemaakte kast voorzien. Via de linker deur komt u in de lichtrijke en gezellige leefruimte. De leefruimte geniet een mooi zicht op de tuin en is voorzien van een kachel op hout en praktische ingemaakte kasten.

Via de leefruimte heeft u toegang tot de eetruimte. Ook hier geniet u van een zeer fijn zicht op de tuin. De eetruimte loopt door in de keuken met berging/wasplaats. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur (Miele toestellen) en omvat voldoende kastruimte.

Tot slot treft u op het gelijkvloers een eerste slaapkamer met privatieve badkamer (douche, toilet en wastafel).

 
 

Via de vaste trap bereikt u het eerste verdiep. Op dit verdiep vindt u 3 slaapkamers, een douchekamer met wastafel en een master bedroom met privatieve badkamer (ligbad, dubbele wastafel).

Op dit verdiep is tevens een praktische opbergzolder en een apart toilet aanwezig. Via de eerste verdieping heeft u toegang tot de ruime opbergzolder.

Naast een zolder is er tevens een droge kelder aanwezig.

Overige informatie

De woning is voorzien van zonnepanelen (16 stuks), airconditioning, een regenwaterput (5.000L), een ontkalker en een praktische tuinberging.

De woning is vrij bij akte.

terug naar overzicht verkochte panden