Instapklare woning op wandelafstand van het centrum

Sint-Denijs-Westrem

Verkocht

 

Kenmerken

  • 190 m²

  • 159 m²

  • Zuidwesten

  • 3

  • 2

  • 1912

  • 2020

  • 245 kWh/m²

  • 31/03/2023

De omgeving

Deze woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Sint-Denijs-Westrem.

Diverse winkels, scholen, huisartsen, apothekers, kinepraktijken alsook het gemeenteplein zijn gelegen op een kleine 500 m.

Rechtover de woning ligt Broodateljee Luc.

Home isn't a place ... It's a feeling

Bereikbaarheid is een grote troef. Alle belangrijke invalswegen (N43, de E40, de E17 alsook de R4) zijn gelegen nabij.

Openbaar vervoer is tevens erg toegankelijk. Er is een bushalte op zowel 20 m als 500 m.

Het origineel bouwjaar van de woning betreft 1912. In 2016 tot en met 2020 werden er grondige renovaties uitgevoerd. De keuken en badkamer werden volledig vernieuwd.

De elektriciteit, verwarming en domoticasysteem werden opnieuw aangelegd. De gevel werd geïsoleerd en bekleed met Crepi alsook het dak werd geïsoleerd.

Tot slot werd er een extra bergruimte gecreëerd aan de linkerzijde van de woning (houtskeletbouw - nieuwe vloerplaat). Via deze berging is de tuin tevens toegankelijk.

Het perceel heeft een grootte van 190 m² en is zuidwestelijk georiënteerd.

De eigendom heeft een zeer aangename stadstuin met zonneterras (blauwe steen) waar het op elk moment doorheen het jaar heerlijk vertoeven is dankzij de beschutting tegen de wind.

 
 

U betreedt de woning via de inkomhal waar het domotica controlescherm zich bevindt. Onder de trap is er een droge wijn/voorraadkelder aanwezig. Wanneer u verder gaat, komt u in de gezellige leefruimte met warme eiken parket.

De leefruimte loopt over in de eetruimte waar u geniet van een aangenaam zicht op het zonneterras. Het gelijkvloers omvat vervolgens een ruime keuken voorzien van alle nodige apparatuur. Via de keuken heeft u toegang tot het terras. In de tuin is een praktische tuinberging met werktafel aanwezig.

Tot slot omvat het gelijkvloers een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel, een multifunctionele ruimte die dienst kan doen als bureau of speelkamer en een ruime berging aan de linkerzijde van de woning die op heden ingevuld wordt als wasplaats.

 
 

Via de authentieke, gezandstraalde eiken trap bereikt u de eerste verdieping. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers waaronder één master bedroom met privatieve, ingemaakte dressing en een tweede badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

De woning is voorzien van een praktische opbergzolder.

Verder heeft de woning een regenwaterput van 3.000 liter, een ventilatiesysteem in de badkamers, een ontkalker en een gescheiden hemel/rioolwaterafvoerstelsel.

De elektriciteit is gekeurd en conform tot 2043.

terug naar overzicht verkochte panden