Gent

Verkocht

Luxueus villa-appartement op historische ligging

In het historisch centrum van Gent vindt u dit uiterst luxueuze villa-appartement met een bewoonbare oppervlakte van 200 m² terug.

Dit unieke appartement, gebouwd in 2011, maakt deel uit van de Residentie Sandhill en werd ingericht door interieurarchitect Jan Rosseel. Er werd steeds ontzettend veel aandacht besteed aan het gebruik van superieure materialen en afwerking tot in de allerkleinste details.

Dit lichtrijke appartement bevindt zich op de eerste verdieping en geniet van een uitzonderlijk zicht op één van de mooiste binnentuinen van Gent, namelijk de tuin van Hotel Vanden Meersche.

 
 

U betreedt dit sublieme villa-appartement via de hal met gastentoilet en vestiaire. Verder komt u in de charmante leefruimte met aansluitend de leefkeuken van Atelier Rigole. Van hieruit kunt u het ruime terras betreden met fantastisch zicht op de gezellige binnentuin.

Aan de andere kant van de leefruimte heeft u toegang - via een dubbele, stalen deur - tot de op maat gemaakte bureauruimte met aanpalend terras, die tevens ingericht kan worden als extra slaapkamer.

 

Kenmerken

  • 197 m²

  • 20 m²

  • Oosten

  • 2

  • 2

  • 2012

  • /

  • 115 kWh/m²

  • Onmiddellijk

 
 

De leefruimte werd afgewerkt met ingebouwde kasten en een open haard. Dankzij de grote raampartijen geniet u van een zeer ruimtelijk en lichtrijk appartement met een prachtig zicht op de binnentuin.

De keuken is volledig afgewerkt en geïnstalleerd met kwalitatieve Gaggenau inbouwtoestellen zoals een steamer, oven en gasfornuis. Aansluitend vindt u de keukenberging die voorziet in extra opslagruimte.

 
 

Via de nachthal bereikt u het slaapgedeelte die bestaat uit een ruime master bedroom met dressing en badkamer. Deze luxueus afgewerkte badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Vanuit de nachthal heeft u tevens toegang tot een tweede ruime slaapkamer met zicht op de prachtige binnentuin, tot de aparte badkamer met inloopdouche en badkamermeubel, en tot het aparte toilet.

In de kelderverdieping is er een dubbele garage met twee autostaanplaatsen, welke toegankelijk zijn via een autolift.

Verder is het appartement uitgerust met domotica, videofonie en een alarmsysteem.

terug naar overzicht verkochte panden