Stuur Annemie een e-mail

0470 742 911

Een unieke plek in centrum Gent

In het cultureel en historisch hart van Gent vindt u enkele unieke villa-appartementen verscholen achter een prachtige authentieke gevel. Bij het buitenkomen voelt u meteen de dynamiek van de Gentse Kouter, de plek van het schoon leven.

Gent Kouter 3
Ghent, a pocket-sized metropolis.
- Charles Landry.

Een verborgen parel

Welkom in het prachtige Gent

Welkom in het prachtige Gent, één van de verborgen pareltjes van België. Ontdek de charme van deze levendige stad met een wandeling door de hobbelige straatjes of met een rondvaart op de Leie die doorheen het oude centrum kronkelt. Geniet van een aperitief op de terrasjes aan de waterkant of laat u culinair laten verwennen in één van de vele bars en heerlijke restaurants.

De troeven

Prestigieus wonen

Torenzicht heeft tal van troeven en voordelen:

 • Exclusiviteit naar concept, indeling en afwerking;
 • Sublieme vrije hoogtes, waarbij enkele méér dan 4m;
 • Groenbeleving in en rond de villa-appartementen;
 • 3 panoramische dakterrassen met 360° view over Gent;
 • Een vlot toegankelijke ondergrondse parkeergarage;
 • Een rustige ligging, maar toch vlakbij de dynamiek van de Kouter.
Irres te koop regiobeelden gent zonder logo 64

 

Adembenemende hoogte en afwerking

Luxury

Luxury is gelegen op de tweede verdieping en werkelijk adembenemend. Dit villa-appartement wordt gekenmerkt door een zeer luxueuze afwerking en een uitzonderlijke vrije hoogte (meer dan 4m). Het appartement heeft een oppervlakte van 236 m² met aansluitend haar ruim zonneterras van 47 m². Het terras wordt omringd door groen en biedt rust in de bruisende stad.
Het appartement zelf wordt verdeeld over twee niveaus. De benedenverdieping is ingericht als woon- en slaapgedeelte met aansluitend het zonneterras. Via een vaste trap in de leefruimte bereikt u een multifunctionele ruimte met balkon die kan ingericht worden naar wens (derde slaapkamers, bureau, ruimte voor personeel,...).

Maak hier uw afspraak

Irres te koop Kouterdreef 2 5 73
Irres te koop Kouterdreef 2 5 95

Magnifieke vergezichten over hartje Gent

Dynamic

Dynamic bevindt zich op de derde verdieping en biedt een magnifiek uitzicht over Gent. Dit villa-appartement heeft een oppervlakte van 213 m² en wordt verdeeld over twee niveaus. De benedenverdieping werd ingericht als ontvangst- en bureauzone met aansluitend het avondterras van 52 m². Tevens bevindt zich op deze verdieping een eerste slaapkamer, met badkamer, van waaruit u ontwaakt met uitzicht op de Sint-Baafskathedraal.
De bovenverdieping werd ingericht als leefzone met uit elke raampartij een magnifiek uitzicht over Gent. Verder vindt u de master bedroom met badkamer. Het panoramisch dakterras van 57 m² wordt betreden vanuit de leefruimte en biedt een 360° view over de Gentse binnenstad.

Maak hier uw afspraak

Irres te koop Kouterdreef 4 6 38
Irres event 114

Binnenkort in verkoop

Luxury 2.0

Soon online. Laatste villa-appartement in fase van afwerking. Dit villa-appartement is gelegen op de twee verdieping en heeft een oppervlakte van ca. 328 m². Het appartement telt 4 slaapkamers, waarvan momenteel één ingericht als bureau. Met een gevelbreedte van meer dan 18 m is de beleving in dit villa-appartement subliem. Samen met een uitzonderlijke vrije hoogte van meer dan 4m en een uitermate luxueuze afwerking is dit appartement een verdoken parel in de Gentse binnenstad.

Blijf op de hoogte

Kenmerken

 • Bouwvergunning Ja
 • Verkavelingsvergunning Nee
 • Bestemming Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde
 • Voorkooprecht Nee
 • Dagvaarding Geen
 • Onroerend erfgoed Geen
 • Overstromingsgevoeligheid Geen overstromingsgevoelig gebied
 • E-peil Max. E70
 • Oplevering Zomer 2022

Ontdek deze unieke plek in centrum Gent.

Laat uw gegevens hieronder na en wij nemen spoedig contact.

Annemie vierkant

Kantoor Irres
Annemie Van Glabeke
0470 742 911
annemie@irres.be