Stuur Annemie een e-mail

0470 742 911

Een unieke plek in centrum Gent

In het cultureel en historisch hart van Gent vindt u enkele unieke villa-appartementen verscholen achter een prachtige authentieke gevel. Bij het buitenkomen voelt u meteen de dynamiek van de Gentse Kouter, de plek van het schoon leven.

Gent Kouter 3
Ghent, a pocket-sized metropolis.
- Charles Landry.

Een verborgen parel

Welkom in het prachtige Gent

Welkom in het prachtige Gent, één van de verborgen pareltjes van België. Ontdek de charme van deze levendige stad met een wandeling door de hobbelige straatjes of met een rondvaart op de Leie die doorheen het oude centrum kronkelt. Geniet van een aperitief op de terrasjes aan de waterkant of laat u culinair laten verwennen in één van de vele bars en heerlijke restaurants.

De troeven

Prestigieus wonen

Torenzicht heeft tal van troeven en voordelen:

 • Exclusiviteit naar concept, indeling en afwerking;
 • Sublieme vrije hoogtes, waarbij enkele méér dan 4m;
 • Groenbeleving in en rond de villa-appartementen;
 • 3 panoramische dakterrassen met 360° view over Gent;
 • Een vlot toegankelijke ondergrondse parkeergarage;
 • Een rustige ligging, maar toch vlakbij de dynamiek van de Kouter.
Irres te koop regiobeelden gent zonder logo 64

 

Adembenemende hoogte en afwerking

Luxury

Luxury is gelegen op de tweede verdieping en werkelijk adembenemend. Dit villa-appartement wordt gekenmerkt door een zeer luxueuze afwerking en een uitzonderlijke vrije hoogte (meer dan 4m). Het appartement heeft een oppervlakte van 237 m² met aansluitend haar ruim zonneterras van 47 m². Het terras wordt omringd door groen en biedt rust in de bruisende stad.
Het appartement zelf wordt verdeeld over twee niveaus. De benedenverdieping is ingericht als woon- en slaapgedeelte met aansluitend het zonneterras. Via een vaste trap in de leefruimte bereikt u een multifunctionele ruimte met balkon die kan ingericht worden naar wens (derde slaapkamers, bureau, ruimte voor personeel,...).

Maak hier uw afspraak

Magnifieke vergezichten over hartje Gent

Dynamic

Dynamic bevindt zich op de derde verdieping en biedt een magnifiek uitzicht over Gent. Dit villa-appartement heeft een oppervlakte van 219 m² en wordt verdeeld over twee niveaus. De benedenverdieping werd ingericht als ontvangst- en bureauzone met aansluitend het avondterras van 52 m². Tevens bevindt zich op deze verdieping een eerste slaapkamer, met badkamer, van waaruit u ontwaakt met uitzicht op de Sint-Baafskathedraal.
De bovenverdieping werd ingericht als leefzone met uit elke raampartij een magnifiek uitzicht over Gent. Verder vindt u de master bedroom met badkamer. Het panoramisch dakterras van 56 m² wordt betreden vanuit de leefruimte en biedt een 360° view over de Gentse binnenstad.

Maak hier uw afspraak

Eigentijds en atypisch

Urban Youth

Urban Youth bevindt zich tevens op de derde verdieping. Het concept is atypisch, de afwerking eigentijds. Deze urban villa heeft een oppervlakte van 192 m² en wordt verdeeld over twee niveaus. De benedenverdieping werd ingericht als ontvangst-, kook- en dineerruimte met aanpalend het avondterras van 53 m². De bovenverdieping dient letterlijk om te relaxen. Op deze verdieping bevinden zich de leefzone, een open bureauruimte en twee slaapkamers met elk hun badkamer. Het panoramisch dakterras, van 53 m² betreedt u via een vaste trap in de nachthal. Ook hier is het uit elk raam en vanop het dakterras genieten van een uitzicht op de Gentse torens en haar omgeving.

Maak hier uw afspraak

IRRES KOUTER CAPTURE DRONE WEB 20210831 012

Kenmerken

 • Bouwvergunning Ja
 • Verkavelingsvergunning Nee
 • Bestemming Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde
 • Voorkooprecht Nee
 • Dagvaarding Geen
 • Onroerend Erfgoed Beschermd
 • Overstromingsgevoeligheid Geen overstromingsgevoelig gebied
 • E-Peil Max. E70
 • Oplevering Zomer 2022

Ontdek deze unieke plek in centrum Gent.

Laat uw gegevens hieronder na en wij nemen spoedig contact.

Annemie vierkant

Kantoor Irres
Annemie Van Glabeke
0470 742 911
annemie@irres.be