Uniek landhuis met bijgebouwen op 10.602 m² aan de Leie

Drongen

Verkocht

Een betoverende eigendom, doordrenkt met geschiedenis, grandeur en tijdloze elegantie.

Dit prachtige domein strekt zich uit over een weelderig perceel van maar liefst 10.602 m², langs de Leie, omringd door weidse natuur. U begeeft zich hier in een oase van rust en schoonheid.

Bij het betreden van deze luxueuze eigendom wordt u overweldigd door grandeur en verfijning. Het landhuis, met een geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw en door de jaren heen zorgvuldig uitgebreid werd, ademt tijdloze elegantie. Doorheen de gehele eigendom ervaart u een sublieme afwerking met prachtige, kwalitatieve materialen.

 

Kenmerken

  • 10602 m²

  • 505 m²

  • Zuidwesten

  • 9

  • 2

  • 1575

  • 2000

  • 571 kWh/m²

  • Bij akte

De begane grond verwelkomt u met een majestueuze ontvangstruimte. Van daaruit wordt u geleid naar de eetruimte, de gezellige leeszaal, de ruime living en de uitgeruste keuken met bijkeuken. Een garage biedt plaats voor een wagen en andere benodigdheden.

 
 

Op de bovenverdieping bevinden zich 7 vorstelijke slaapkamers, elk een oase van rust en comfort, een badkamer met ligbad, een apart toilet en een zolder voor extra opbergruimte.

Het zuidwestelijk georiënteerde terras biedt een schilderachtig uitzicht op de weelderige tuin, bezaaid met fleurige fruitbomen. Hier kunt u ontspannen en genieten van de rustgevende ambiance die de natuur biedt.

 
 

Het bijgebouw met een oppervlakte van +- 200 m², dat deel uitmaakt van deze unieke eigendom, biedt een volwaardige keuken, een badkamer en 2 slaapkamers. Het is de ideale ruimte voor gasten of om uw hobby uit te oefenen. Het rechtse gedeelte van het bijgebouw wordt ingevuld als opbergruimte.

Verder bevindt er zich nog een schuur (+- 100 m²), een broodhuisje (+- 25 m²) en een kleine serre op dit perceel. De eigendom biedt bijgevolg tal van mogelijkheden.

Deze eigendom is niet alleen luxueus, maar draagt ook een rijke geschiedenis met zich mee. Op heden bevindt deze zich in een te renoveren staat. Gelegen in natuurgebied, dient u rekening te houden met de voorgeschreven regels en voorschriften. Een unieke kans om deel uit te maken van iets bijzonders. Deze betoverende eigendom is beschikbaar bij akte.

terug naar overzicht verkochte panden