Kwalitatieve, instapklare villa met mogelijkheden tot vrij beroep

Oosterzele

Verkocht

 

Kenmerken

  • 1253 m²

  • 342 m²

  • Zuidwesten

  • 4

  • 2

  • 1954

  • 2015

  • 243 kWh/m²

  • Bij akte

De omgeving

Deze vrijstaande gezinswoning, inclusief ruimte voor een vrij beroep, gelegen op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 12 a 53 ca, biedt rust en sereniteit aan de rand van de dorpskern. Met bouwjaar 1954 en grondige renovaties sinds 2015, is deze woning een harmonieus samenspel van charme en moderniteit. De woning heeft een goede bereikbaarheid via de voornaame invalswegen waaronder de E40 op slechts 8 minuten afstand en het openbaar vervoer met een treinstation en een bushalte recht over de deur. U reist rechtstreeks naar Gent in 28 minuten, en naar Brussel in 50 minuten met de trein. Op wandelafstand vindt u een school, winkels, een dokterspraktijk en een jeugdbeweging.

 
 

Op het gelijkvloers bevindt zich een zeer ruime leefruimte met veel lichtinval met eetkamer, tuinkamer en een aparte TV-ruimte. Verder gaat u naar de ingerichte keuken, en via de inkomhal heeft u toegang tot een gang met gastentoilet en vestiaire, wasplaats en inpandige garage.

Vanuit deze hal heeft u ook toegang tot de nieuwe uitbouw met aparte ingang, die perfect kan dienen als kantoor- of ontspanningsruimte.

De buitenkant van de villa is volledig vernieuwd en voorzien van aluminium buitenschrijnwerk met hoogrendementsglas. De nieuwe dakbedekking met zwarte leipannen en de recent geschilderde gevels geven de woning een stijlvolle uitstraling. Daarnaast is er uitgebreide isolatie aanwezig, zoals superisolerend glas in alle vensters, PVC rolluiken, geïsoleerde zolder en spouwisolatie rondom.

Alle vloeren zijn vernieuwd, inclusief prachtig parket op de begane grond en eerste verdieping. De keuken is volledig nieuw voorzien van alle nodige toestellen. Daarnaast is de inpandige garage voorzien van een ingemaakte kastenwand en werd er recent een aanbouw en een tuinkamer in een combinatie van aluminium en hout.

 
 

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waarvan één master bedroom met een ensuite badkamer en toilet. Daarnaast is er nog een tweede badkamer aanwezig met ligbad en douche. De zeer ruime zolder op de tweede verdieping is recent geïsoleerd en biedt veel potentieel voor verdere inrichting.

Prachtige tuin

De prachtige tuin rondom de villa is volledig omheind met een haag en paneelomheining, waardoor privacy gegarandeerd is. Een nieuwe automatische inrijpoort en recent aangelegde beplanting zorgen voor een stijlvolle en onderhoudsvriendelijke buitenruimte. Er zijn twee terrassen beschikbaar: een zuidwestterras van ongeveer 50 m² en een zuidoostterras van ongeveer 20 m². Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor vijf wagens en een dubbele laadpaal voor elektrische voertuigen.

Overige infomatie

De nutsvoorzieningen zijn helemaal up-to-date en voorzien van een digitale teller. Bovendien zijn er 19 zonnepanelen geïnstalleerd. Voor elektrische voertuigen is er een dubbele laadpaal beschikbaar. De verwarming wordt verzorgd door een recent vernieuwde stookolie-installatie, terwijl sfeerverwarming wordt geboden door een pelletkachel in de leefruimte en een bio-ethanolhaard in de TV-ruimte. Andere handige voorzieningen zijn een regenwaterput met pomp en een volledig bekuipte kelder.

terug naar overzicht verkochte panden