Karaktervolle villa met dubbele garage in het dorpscentrum

Merelbeke

Verkocht

 

Kenmerken

  • 1141 m²

  • 349 m²

  • Zuidwesten

  • 4

  • 1

  • 1976

  • 2011

  • 231 kWh/m²

  • Bij akte

Deze vrijstaande villa, gebouwd in 1979, is gelegen op een absolute toplocatie in het centrum van Merelbeke. Alle winkels en voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. De villa heeft een goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer en de voorname invalswegen waaronder de R4, E17 en E40. U bevindt zich hier in de directe omgeving van aangename wandel- en fietsroutes, op slechts enkele kilometers van Gent.

In 2011 onderging de villa enkele renovatie-/verbeteringswerken zoals nieuwe ramen, nieuw daken, isolatiewerken en een nieuwe centrale verwarmingsketel (2011). De villa werd door de jaren heen steeds met de grootste zorg bewoond en onderhouden.

 
 

U betreedt de villa via een riante centrale inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Aan uw rechterzijde vindt u een ruime bureauruimte. Via de linkerdeur betreedt u een uiterst lichtrijke eetkamer en leefruimte, voorzien van een parketvloer, ingebouwde maatkasten en een houthaard.

De ruime keuken, die bereikbaar is via de leefruimte en de inkomhal, is volledig uitgerust en voorzien van een ontbijthoek. Vanuit de leefruimte en keuken heeft u rechtstreeks toegang en zicht op de mooi aangelegde tuin met terras. Verder kan je op het gelijkvloers nog een apart toilet, een keukenberging, een wasplaats en een dubbele garage terugvinden.

 
 

Via de eiken trap in de inkomhal bereikt u op de verdieping een open nachthal. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers waarvan drie ruime slaapkamers en één kleinere. De badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een badkamermeubel met dubbele wastafels.

De westelijk georiënteerde tuin is volledig aangelegd met een aangenaam terras, die deels overdekt is en een tuinberging. U geniet hier van complete privacy dankzij de volledig omheinde tuin. De volledige onderkelderde villa (200 m²) en ruime zolderverdieping zorgen voor de nodige bergruimte. Verder is de villa uitgerust met een dubbele garage voorzien van elektrische sectionaalpoorten, een oprit voor meerdere wagens, een alarm, automatische rolluiken, een zonneluifel en regenwater.

terug naar overzicht verkochte panden