Luxueuze, landelijke villa met parkvijver

Wetteren

Verkocht

 

Kenmerken

  • 1257 m²

  • 337 m²

  • Zuidwesten

  • 4

  • 2

  • 2007

  • /

  • 181 kWh/m²

  • In overleg

Deze kwalitatief afgewerkte villa gebouwd in 2007, is gelegen in ’t Giezeveld op een afgesplitst perceel (1.250m²) van het park oorspronkelijk horende bij het kasteel van Gransvelde. Het perceel bevat een deel van de parkvijver waarvan u ook kan genieten. Achter deze klassieke gevel schuilt een stijlvolle, hoogwaardig afgewerkte villa die een oase van rust biedt. Vanuit alle leefruimtes zoals de eetkamer en de woonkamer, heeft u mooi zicht op de prachtige tuin en vijver.

De villa is zeer vlot bereikbaar via de E40, E17 en R4. Ook het centrum van Wetteren, Laarne en Heusden bereikt u op slechts enkele minuten rijden. Winkels, scholen en horeca bevinden zich dus vlakbij.

 
 

Bij het betreden van de villa komt u in de inkomhal met gastentoilet en een aparte bureauruimte. Via de massieve houten deuren gaat u verder naar de leefruimte met open haard. Aansluitend vindt u de eetkamer en kunt u verdergaan naar de volledig geïnstalleerde keuken. Deze beschikt over kuppersbusch toestellen en biedt heel wat opbergruimte dankzij de mooie, ingewerkte kasten.

In de woon- en eetkamer ervaart u een uiterst lichtrijk gevoel dankzij de grote raampartijen rondom de gehele ruimte. Er is bovendien ook een open haard ingewerkt waar recent (2023) nog een pelletkachel werd ingebouwd. Ook hier werd steeds gewerkt met kwalitatieve materialen bij de afwerking (Boomse blauwe dakpannen, open haard met kasteelschouw, natuursteen,...).

Op deze verdieping vindt u tevens een ingerichte wasplaats.

 
 

Een verdieping hoger vindt u nog drie ruime slaapkamers, een apart toilet, een luxueuze badkamer met inloopdouche en een ingebouwde sauna.

Verder in de nachthal heeft u toegang tot de master bedroom met aansluitend een badkamer met inloopdouche, vrijstaand ligbad en toilet, en een ruime dressing.

Tevens heeft u vanuit de masterbedroom toegang tot een ruim terras met prachtig zicht over de mooi verzorgde tuin en vijver.

Via een uitrekbare trap bereikt u het ruime zolderverdiep die kan dienen als uitbreiding van de woning en ingericht kan worden tot extra kamer of dienst kan doen als een bergzolder.

Bovendien beschikt de villa over een droge kelder en een ruime garage voor twee wagens.

terug naar overzicht verkochte panden