Luxueus afgewerkte woning met zicht op de kerk

Bachte-Maria-Leerne

Verkocht

 

Kenmerken

  • 282 m²

  • 327 m²

  • Zuidwesten

  • 5

  • 2

  • 2021

  • 2021

  • 52 kWh/m²

  • Bij akte

Deze uiterst smaakvolle woning met zicht op de kerk in het centrum van Bachte-Maria-Leerne laat u vertoeven in alle rust en natuur, in combinatie met de directe nabijheid van winkels en invalswegen.

De eigendom is centraal gelegen ten opzichte van verschillende omliggende gemeenten zoals Drongen, Sint-Martens-Latem en Deinze.
U bevindt zich op een boogscheut van het sierlijke Kasteel van Ooidonk, de meanderingen van de Leie en het charmante dorp van Bachte-Maria-Leerne.

Tal van fiets- en wandelroutes leiden u doorheen de pittoreske streek.


De gelijkvloerse verdieping bestaat uit één grote, lichtrijke leefruimte met een open, op maat gemaakte keuken voorzien van alle nodige apparatuur en ruim voldoende kastruimte. Deze plateau geeft mooi uit op het terras met tuin.

De woning werd gebouwd op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 282 m² en schept een landelijk, romantisch kader rond de kerk van Bachte-Maria-Leerne.

Deze eigendom maakt deel uit van de "Residentie Graaf Van Hoorne" waarbij bepaalde delen zoals de toegang tot de ondergrondse garages behoren tot een mede-eigendom.
Alle entiteiten zijn gebouwd in een Knokse pastoriestijl die perfect in de charmante omgeving opgaan.

Via de grote schuiframen tot aan het plafond heeft u toegang tot het terras; u treft er een kwalitatief, verwarmd buitenzwembad (inox) en een tuin/fietsenberging.

De eigendom voorziet u in alle comfort.

Wanneer u verder gaat naar de eerste verdieping treft u 3 ruime slaapkamers voorzien van ingemaakte kasten, allen opnieuw erg hoogwaardig afgewerkt (parket, maatkasten, kwalitatieve materialen, airconditioning).

Eén van deze slaapkamers kenmerkt zich als de master bedroom met een privatieve badkamer en dressing. De verdieping is voorzien van een tweede badkamer uitgerust met een douche, ligbad en wastafel. Finaal treft u een apart toilet bereikbaar via de nachthal.

 
 

Op de derde verdieping vindt u een ruime, open ruimte die u vrij kunt invullen. Momenteel wordt deze gebruikt als bureel maar deze kan perfect omgevormd worden tot 2 extra slaapkamers en een derde badkamer.

Volgende technieken werden hier reeds voorzien: 2 aparte airco's, voldoende stopcontacten en alle nodige aansluitingen voor een extra badkamer of keuken.

 
 

De eigendom werd opgeleverd in 2021 en omvat 4 bouwlagen waaronder een ondergrondse garage met wasplaats en drie ruime leefverdiepen met een totaal bewoonbare oppervlak van 326,60 m².

terug naar overzicht verkochte panden