Hoogstaand 3-slaapkamerappartement met Rietveld Signature

Sint-Denijs-Westrem

Verkocht

 

Kenmerken

  • 120 m²

  • 10 m²

  • Westen

  • 3

  • 2

  • 2021

  • /

  • 0 kWh/m²

  • Bij akte

Residentie Mondriaan

Dit drieslaapkamerappartement maakt deel uit van residentie Mondriaan en bevindt zich op de derde verdieping van het gebouw Mondriaan II (rechts). U betreedt het appartement via de inkomhal met haar gastentoilet. De lichtrijke en ruime leefruimte met open keuken en aanpalend haar (technische) berging bevindt zich aan de achterzijde van de residentie. Van hieruit heeft u toegang tot het inpandig terras, vanwaar u geniet van een mooi uitzicht op de tuinzone en achterliggende beschermde groenzone (recreatief bosgebied). Verder in de hal bevinden zich drie ruime, volwaardige tweepersoonsslaapkamers en twee ingerichte badkamers, waarvan één aanpalend aan de master bedroom en voorzien van een tweede toilet.

De verkoop geschiedt onder registratierechten, voor wat betreft de grond, en 21% BTW, voor wat betreft de constructiewaarde.

Hoogwaardige architectuur en afwerking

Het appartement werd geheel afgewerkt met duurzame materialen: parket (Woodstoxx), maatwerk keuken (LOCAS) met een werkblad in composiet en AEG toestellen (combi-oven, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasmachine, telescopische dampkap), sanitaire toestellen (SAX) van het merk Viega, Clou, Villeroy&Boch, ... De stopcontacten en schakelaars zijn van het merk Niko, intens.

Verder beantwoordt dit appartement aan alle hedendaagse normen. Zo is het appartement uitgerust met o.a. vloerverwarming, ventilatiesysteem D en individuele zonnepanelen op het gemeenschappelijk dak. Dankzij deze inspanningen bent u als eigenaar dan ook in het bezit van een label A.

Uitstekende bereikbaarheid

Het appartement is gelegen aan de Jean-Baptiste de Ghellincklaan, op wandelafstand van het gezellige dorp Sint-Denijs-Westrem. Het project wordt gekenmerkt door een zeer goede bereikbaarheid (mobiscore 8,6/10), en tegelijk ligt het op geen anderhalve km van Parkbos, het stadsbos van Gent. Met de fiets bereikt u op een 15-tal minuten het centrum van Gent. De bushalte 'Sint-Denijs-Westrem Station' bevindt zich net voor de deur, en in de directe omgeving heeft u een zeer ruim aanbod aan winkels, scholen en cultuur.

terug naar overzicht verkochte panden