Luxueuze villa in doodlopende straat

Sint-Martens-Latem

Verkocht

 

Kenmerken

  • 1749 m²

  • 346 m²

  • Zuidwesten

  • 3

  • 3

  • 1997

  • 2010

  • 248 kWh/m²

  • 01/02/2023

In een rustige wijk, aan het einde van een doodlopende straat, vindt u deze villa.

De villa is gelegen op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 1.749 m². Oorspronkelijk dateert deze eigendom van 1997. Van 2009 tot 2011 vond er een ingrijpende renovatie plaats.

Het gelijkvloers, de eerste verdieping en de kelder werden onder handen genomen door onder meer Descamps, Odilon, De Puydt, Van Den Weghe ... Tijdens de renovatie werd er veel aandacht besteed aan kwalitatieve materialen.

Daarnaast werd er een luxueuze poolhouse met een infinity zwembad (De Wilde) aangelegd.

De tuin is een echte parel. Door haar mooie volgroeiing geniet u van een maximale privacy.

De villa is voorzien van grote raampartijen gericht naar de tuin. Op die manier wordt er een naadloze overgang tussen binnen en buiten gecreëerd.

 
 

U betreedt de villa via de indrukwekkende inkomhal met een open plafond tot de eerste verdieping. De inkomhal is voorzien van een apart toilet en een vestiaire.

Wanneer u verder gaat, komt u in de lichtrijke leefruimte. Deze leefruimte is hoogwaardig en sfeervol afgewerkt. De ruimte is voorzien van volle parket, een gashaard (De Puydt) (Odilon), ingemaakte kasten en een TV-lift. Vanuit deze ruimte heb je een rustgevend zicht over de tuin en het zwembad, een waar vakantiegevoel.

Aansluitend begeef je u naar een open keuken. Deze keuken is voorzien van alle nodige apparatuur (Miele toestellen) en afgewerkt in natuursteen. Op het gelijkvloers vindt u tot slot een praktische wasplaats/berging en een garage die plaats biedt aan twee personenwagens (met kleine, extra opbergzolder).

 
 

Via de moderne trap bereikt u het eerste verdiep. Hier vindt u twee ruime kinderkamers met een gezamenlijke badkamer (douche, wastafel en toilet) aan. De master bedroom is voorzien van ingemaakte kasten en een privatieve, luxueuze badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet.

De nachthal geeft toegang tot een terras en opbergzolder.

 
 

De woning omvat een kelder die onderverdeeld is in twee compartimenten.

Enerzijds een wijnkelder/opbergkelder en anderzijds een volledig afgewerkt woongedeelte dat op heden ingevuld wordt als multifunctionele ruimte/speelkamer voor de kinderen.

Overige informatie

In de perfect onderhouden tuin met verlichting en sproeisysteem vindt u een prachtige poolhouse. De poolhouse omvat een gashaard, bar met koelkast, douche en een toilet.

Tot slot is de villa voorzien van een alarmsysteem, buitenverlichting, een irrigatiesysteem, een domoticasysteem, een elektrische laadpaal, een ontkalker, een ventilatiesysteem, een regenwaterput en een praktische tuinberging.

De woning is beschikbaar februari 2023.

terug naar overzicht verkochte panden