Ruime villa op gunstige locatie

De Pinte

Verkocht

 

kenmerken

  • 900 m²

  • 415 m²

  • Noordoosten

  • 4

  • 2

  • 1974

  • 2009

  • 239 kWh/m²

  • Bij akte

De omgeving

De villa is gelegen op kleine 500 m van het bruisende centrum van De Pinte.

Bereikbaarheid en visibiliteit zijn een grote troef.

Picture propertyid10055482index3multimediumtype PICTURE
Picture propertyid10055482index32multimediumtype PICTURE
Picture propertyid10055482index11multimediumtype PICTURE

Het perceel heeft een grootte van 900 m². Origineel dateert de eigendom van 1974. In 2009 vond er een totaalrenovatie plaats.

Tijdens de renovatie werd er veel aandacht besteed aan de keuze voor duurzame materialen. Zo werd gekozen voor meubilair op maat en kwalitatieve materialen (stijlparket).

 

U betreedt de villa via de indrukwekkende inkomhal met marmeren vloer. Deze vloer loopt door behalve in de living en keuken. De inkomhal met prachtige massieve eiken trap en luster trekt meteen de aandacht. Verder is de inkomhal voorzien van een apart gastentoilet.

Via de dubbele deur komt u in de lichtrijke leefruimte terecht. De leefruimte is voorzien van een visgraatparket. Via de leefruimte gaat u naar de op maat gemaakte keuken. De keuken omvat Miele-apparatuur. Via de keuken heeft u toegang tot het terras.

Op het gelijkvloers vindt u verder een bureauruimte met een ingemaakte kast en een berging/wasplaats.

 

De prachtige trap leidt u naar het eerste verdiep. De eerste verdieping omvat een ruime master bedroom met privatieve dressing en badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, een ligbad, een douche en een dubbele wastafel. Op deze verdieping vindt u verder nog een tweede slaapkamer.

Tot slot treft u een tweede verdieping. Op deze verdieping vindt u nog twee extra slaapkamers, een zolderkamer en een tweede badkamer met toilet, douche en wastafel. Via een uitschuifbare trapt bereikt u de tweede zolderruimte.

Via de gang op het gelijkvloers heeft u toegang tot de praktijkruimte. Deze ruimte was tot voor kort een apotheek.

Extra informatie


De woning is voorzien van een alarmsysteem, veiligheidssloten, een airco, buitenverlichting- en stopcontacten en een domoticasysteem voor licht en internet.

De woning wordt verwarmd via een bovengrondse stookolietank.