Energiezuinige, architecturale starterswoning op toplocatie

Gent

Verkocht

 

Kenmerken

  • 75 m²

  • 108 m²

  • Zuidoosten

  • 2

  • 1

  • 1905

  • 2012

  • 148 kWh/m²

  • Bij akte

U vindt deze lichtrijke starterswoning in een doodlopende, volledig nieuw aangelegde straat.

Op het einde van de straat vindt u een grote speeltuin en aansluitend aan de speeltuin ligt een stukje groen.

De locatie van deze woning is een grote troef. De woning is gelegen nabij het UZ, de Sterre, de oprit van de E17 en de R4, alsook het treinstation van Gent-Sint-Pieters. Daarnaast is het centrum van de stad Gent gelegen op fietsafstand.

Verkoopprocedure

Deze verkoop zal geschieden door middel van een biedingsprocedure onder gesloten omslag.

Uiterlijk op maandag 30/05/2022 om 12u00 dienen de biedingen te worden afgegeven onder gesloten omslag of doorgemaild naar daphne@irres.be.

Het schriftelijk voorstel dient zonder enige opschortende voorwaarde te worden geformuleerd.

De woning is beschikbaar bij akte.

Het bodformulier is verkrijgbaar na een begeleid bezoek met de vastgoedmakelaar.

De vraagprijs die in de publiciteit van het betrokken onroerend goed wordt weergegeven is een instelprijs en bijgevolg een uitnodiging tot onderhandelen. Deze instelprijs bedraagt 335.000,00 euro.

De woning dateert oorspronkelijk van 1905. In 2012 werd deze gestript en volledig heropgebouwd. De woning werd ontworpen door CAS Architecten te Gent. Tijdens de bouw stonden licht, ruimte en rust centraal.

Er werd gewerkt met grote raampartijen en een centrale patio waardoor er op verschillende plekken doorheen de dag uiterst veel natuurlicht daglicht binnenvalt.

Daarnaast werd er zowel op het gelijkvloers als op het eerste verdiep gewerkt met een uitzonderlijke plafondhoogte waardoor u een zeer ruimtelijk gevoel ervaart.

 
 

U betreedt de woning via de inkom. Aan uw rechterzijde vindt u een berging/wasplaats en aan de linkerzijde een gastentoilet. Wanneer u verder gaat, komt u in de lichtrijke leefruimte met open keuken die verder door loopt in de eetruimte.

Het gelijkvloers is voorzien van een centrale patio en een leuk terras. Zowel in de ochtend als middag geniet u van de zon. Tegen de avond is het heerlijk vertoeven aan de voorzijde van de woning, op het brede voetpad.

 
 

Op de eerste verdieping vindt u de master bedroom en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping met een tweede slaapkamer.

Overige informatie

De woning wordt verwarmd op gas. Op het gelijkvloers is er vloerverwarming, de andere twee verdiepingen zijn voorzien van radiatoren.

De woning heeft een regenwaterput van 3.000 liter waarop de wasmachine en toilet zijn aangesloten. De elektriciteit is gekeurd en conform tot 2037.

terug naar overzicht verkochte panden