Stuur Louis een e-mail

0470 028 488

Kwaliteitsvol wonen, een ongeëvenaarde
mobiliteit en sublieme duurzaamheid
in Eke-Nazareth

een unieke locatie

Stedelijke allure in een goed functionerende dorpskern

Ontmoetingsplekken, pleintjes met zitbanken en veel groen. Ruime private terrassen en de laatste energetische technieken met het laagste E-peil. Dat samenbrengen met hedendaagse architectuur was in het kort de ambitie van ABS Bouwteam en CAS Architecten.

Samen met 26 doorzonappartementen en 6 private ééngezinswoningen aan het station van Nazareth-Eke vinden we ondergronds 42 staanplaatsen en 4 dubbele gesloten garages voor auto’s, alsook 66 fietsstaanplaatsen met eigen stopcontact terug.

Mobi - Eke Nazareth - ABS Bouwteam en CAS Architecten - Irres - 4
Mobi - Eke Nazareth - ABS Bouwteam en CAS Architecten - Irres - 5
Mobi - Eke Nazareth - ABS Bouwteam en CAS Architecten - Irres - 6

Woonkwaliteit en beleving op een boeiende locatie

 • 1

  Locatie project Mobi

 • 2

  Station Eke - Nazareth

 • 3

  Bakkerij Aernoudt

 • 4

  Patisserie Bossu

 • 5

  Supermarkt Okay

 • 6

  Apotheek Vandekerckhove

 • 7

  ING Eke - Nazareth

 • 8

  Sporthal Nazareth

mobipunt

Een trefpunt met karakter

De naam ‘MOBI’ is niet per toeval gekozen. Mobi is gelegen aan een Mobipunt, een plaats waar mensen elkaar treffen en van het ene vervoersmiddel op het andere overstappen. Een Mobipunt vormt de ruimtelijke uitwerking van Mobility as a Service. Door functies slim te combineren, ook fysiek, hebben bewoners altijd toegang tot die vorm van vervoer die op dat moment aansluit bij hun behoefte.

Building places

ABS bouwteam

Goede architectuur voedt bewoners en omwonenden. Het maakt gelukkiger, generaties lang. Daarom is het ook de prioriteit in onze collectieve woonvormen. We hebben ook oog voor de omgeving, die bouwprojecten tot leven brengt. Onze projecten dragen een duurzame visie in zich. Ze tonen hoe we bedachtzaam plaats kunnen innemen en energie verbruiken. Met gebundelde creativiteit, expertise en vakmanschap werkt ons bouwteam naar dat gedeelde doel.

Website ABS Bouwteam
 

Opmerkelijke architecturale identiteit
en een uitbundige groenaanleg

 

creating spaces

Architectuur door CAS Architecten

We willen op deze plek een meerwaarde creëren. Dorpen en gemeenten mogen meer ambitie tonen in architectuur. Uiteraard hadden we hier vanuit commercieel oogpunt kunnen kiezen voor maximale rentabiliteit, maar er is ook zoiets als trots voor je ambacht. We daagden onszelf uit om woonkwaliteit en beleving te creëren.

Website CAS Architecten

ruime volumes

Zicht en licht

Mobi is opgebouwd uit twee volumes met ruime appartementen en terrassen en een derde deel private gezinswoningen met eigen tuin die aansluiten op een bestaande achterliggende klassieke verkaveling.

Door insnedes te maken en de volumes te draaien, bekomen we de beste oriëntatie en mooie doorzichten zodat alles met elkaar verbonden wordt.

Voor de gebouwen werd gezocht naar een rustige, sobere materialiteit: gevelmetselwerk gecombineerd met een architectonische betonbelijning.

Illustratie nieuw
Mobi - Eke Nazareth - ABS Bouwteam en CAS Architecten - Irres - natuur
Mobi - Eke Nazareth - ABS Bouwteam en CAS Architecten - Irres - regio
Mobi - Eke Nazareth - ABS Bouwteam en CAS Architecten - Irres - natuur 2

de toekomst is nu

Een collectieve geothermische installatie

Dat fossiele brandstof geen plaats meer heeft in de woning van de toekomst, weten we intussen met z’n allen. Mobi is voorzien van een collectieve geothermische installatie. Een veld van buizen die diep ondergronds warmte uitwisselen: ophalen in de winter - stockeren in de zomer. Als je die ondergrondse uitwisseling dan intelligent spiegelt aan een bovengrondse uitwisseling, dan zorg je elk seizoen voor een optimale flow van warmte doorheen het hele gebouw. Hoe mooi is dat?

Aanbod

Mobi is opgebouwd uit twee volumes met ruime appartementen en terrassen en een derde deel private gezinswoningen met eigen tuin die aansluiten op een bestaande achterliggende verkaveling.
 1. 1

  1-slpk appartementen

 2. 2

  2-slpk appartementen

 3. 3

  Gezinswoningen

 4. 4

  Ondergrondse parking

Mobi telt in totaal drie éénslaapkamerappartementen. De oppervlaktes variëren tussen de 79 en 82 m². Elk appartement heeft een zuid georiënteerd terras van minimaal 14 m².

Verkoopprijs vanaf 280.000 euro excl. kosten en btw

Mobi telt in totaal vierentwintig tweeslaapkamerappartementen. De oppervlaktes variëren tussen de 91 en 101 m². Elk appartement heeft een zuidwest georiënteerd terras van minimaal 11 m².

Verkoopprijs vanaf 310.000 euro excl. kosten en btw

Mobi telt 6 gezinswoningen, waarvan twee half open en vier gesloten bebouwingen. Elke woning heeft drie slaapkamers en twee badkamers. De tuinen zijn zuidwest georiënteerd en sluiten aan op een bestaande achterliggende verkaveling.

Verkoopprijs vanaf 395.000 euro excl. kosten en btw

Onder de meergezinswoningen wordt een - vlot bereikbare - ondergrondse parking gerealiseerd met 46 autostaanplaatsen en 10 kelderbergingen.

Per appartement is één autostaanplaats verplicht aan te kopen.

Verkoopprijs vanaf 22.500 euro, excl. kosten en btw

1941 MOBI beeld 15
1941 MOBI beeld 17
Mobi - Eke Nazareth - ABS Bouwteam en CAS Architecten - Irres - 9
Mobi - Eke Nazareth - ABS Bouwteam en CAS Architecten - Irres - 9

Wordt Mobi jouw nieuwe thuis?

Wenst u meer informatie of wenst u een afspraak te maken?
Vul uw gegevens in en we geven u snel een antwoord.

Aanspreking*
Portretten ZL 25 b

Kantoor Irres
Louis Motte
0470 028 488
louis@irres.be