Stuur Annemie een e-mail

0470 742 911

Investeringsopportuniteit in Gent

Filips de Goedekaai 20

Deze kleinschalige residentie is gelegen aan de Filips de Goedekaai in Gent.

Een tijdloos architecturaal design werd gecombineerd met een verfijnde interieurafwerking.

In het gebouw bevinden zich drie appartementen, waarvan twee duplexappartementen, en een afgesloten gemeenschappelijke fietsenberging.

Het geheel wordt te koop aangeboden 'in blok'.
Individuele aankoop per appartement (splitsing vennootschap/privé/successieplanning) is tevens een optie.

Ontdek het aanbod

Onmiddellijke huuropbrengsten

Reeds verhuurd

Elk appartement is momenteel verhuurd en aldus bewoond.
Deze overeenkomsten kunnen overgenomen worden of door de verkoper opgezegd worden naargelang gebruik na aankoop.

De maandelijkse huur (niet-geïndexeerd) bedraagt, conform de ondertekende huurovereenkomsten, voor het geheel ca. 3.100 euro per maand. De huur werd recent geïndexeerd. Deze bedraagt momenteel ca. 3.364,29 euro per maand.

Per appartement werd een huurovereenkomst van korte duur afgesloten, waarbij voor het gelijkvloers en de eerste verdieping deze werd verlengd voor bijkomend één jaar.

Ontdek het aanbod hier

Hoogwaardige architectuur

Het gebouw is hoogwaardig afgewerkt met duurzame materialen: gevelmetselwerk in gecementeerd grijs met zachte nuances, ALU schrijnwerk Reynaers Masterline 8 en superisolerende beglazing (type Thermobel Advanced kW 1,0).

Toekomstgericht

Verfijnde afwerking

De afwerking van elk appartement is van een hoog niveau: keramische vloer- en wandtegels (HW 50/m²), sanitair van gekende merken (Storke, Hansgrohe, Newforce) en keukens van De Korpus. De keukens werden voorzien van prachtig staaltje maatwerk in Fenix, toestellen van het merk Siemens (vaatwasmachine, microgolfoven, oven, koelkast, diepvries) en het merk NOVY (inductiekookplaat en dampkap), Blum scharnieren, spatwand in Fenix en een ingewerkte ledlijn.

Elk appartement is bovendien voorzien van een Velbus domoticasysteem en dito schakelmateriaal (incl. stopcontacten). De uitgevoerde basis beperkt zich heden tot het sturen van de verlichting (dimmen, sferen,...), maar kan verder uitgebreid worden mits de nodige programmatie.

Energiezuinig

De appartementen voldoen aan alle hedendaagse normen (en meer).
Zo is elk appartement in basis uitgerust met vloerverwarming, warmtepomp uniTOWER (energieklasse A+++) met buitenunit, een ventiltatiesysteem D (Renson - Healthbox 3.0) en 3 zonnepanelen (280 Wp per paneel) op het gemeenschappelijk dak.

Dankzij deze inspanningen is elk appartement in het bezit van een label A (E25 tot E33). Het appartement op het gelijkvloers en deze op de derde verdieping hebben een E-peil van max. E30. Deze appartementen genieten van de vrijstelling onroerende voorheffing tot maximaal 50% en dit voor de komende drie jaar.

Instapklare afwerking en minimale kosten

Verhuurklaar

Schilderwerken, lichtarmaturen, gordijnen en maatwerk in alle slaapkamers werden reeds voorzien en op deze wijze verhuurd. Het terrasmeubilair (zichtbaar op de beelden) is tevens inbegrepen.

De maandelijkse kosten voor de gemeenschappelijke delen zijn beperkt tot het onderhoud van de gemene delen (maandelijks), de onkosten elektriciteit en water van deze delen, het reinigen van de ramen en zonnepanelen aan de buitenzijde (4x per jaar) en de verzekeringspolis gebouw. Het onderhoud van de stadstuin op het gelijkvloers wordt uitgevoerd door de tuinaannemer.

Ons aanbod

In het gebouw bevinden zich drie appartementen, waarvan twee duplexappartementen, en een afgesloten gemeenschappelijke fietsenberging. Elk appartement heeft een mooie vrije hoogte van ca. 2,70 m. Er is geen lift aanwezig in het gebouw.
 1. 1

  1 slpk (verkocht)

 2. 2

  2 slpk - duplex (verkocht)

 3. 3

  3 slpk - duplex (verkocht)

 4. 4

  Fietsenstalling

Dit éénslaapkamerappartement bevindt zich op de derde verdieping van de residentie. Het appartement strekt zich uit over één niveau en geniet van een terras met uitzicht over de omgeving.

Kenmerken:

 • Verdieping: 3
 • Aantal slpks: 1
 • Oppervlakte: ca. 64 m²
 • Terras: ca. 4 m²
 • Status: verhuurd

Dit duplexappartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van de residentie. Op elk niveau geniet dit appartement van een prachtig uitzicht over het water en de omgeving.

Kenmerken:

 • Verdieping: 1+2
 • Aantal slpks: 2
 • Oppervlakte: ca. 101 m²
 • Terras: ca. 5 m²
 • Status: verhuurd

Dit duplexappartement bevindt zich op het gelijkvloers en de eerste verdieping van de residentie. Het appartement heeft een gezellig aangelegde stadstuin met zuidoost oriëntatie.

Kenmerken:

 • Verdieping: 0+1
 • Aantal slpks: 3
 • Oppervlakte: ca. 116 m²
 • Terras/tuin: ca. 27 m²
 • Status: verhuurd

In het gebouw bevindt zich op het gelijkvloers een gemeenschappelijke afgesloten fietsenstalling.

In deze fietsenstalling is er per appartement één stopcontact voorzien om een elektrische fiets op te laden.

Deze stopcontacten zijn aangesloten op de gemeenschappelijke teller.

20210928 naamloos 47
20210928 naamloos 50 HDR
20210928 naamloos 14
20210928 naamloos 1

Toplocatie

Het gebouw is gelegen aan de Filips de Goedekaai 20 in Gent. Vanaf de eerste verdieping kijkt u uit over de Schelde. De ligging wordt gekenmerkt door een Mobiscore van 9,4 op 10. Vanuit deze locatie heeft u met de wagen een perfecte verbinding naar de R4, de E17 en E40. Een opstapplaats voor bus en tram is op 5 min wandelafstand verwijderd (Gent Sint-Lievenspoort).
 • 1

  Filips de Goedekaai 20

 • 2

  Kinepolis Gent

 • 3

  Station Dampoort

 • 4

  Station Gent Sint - Pieters

 • 5

  Kouter Gent

Irres Filip De Goedekaai en Zuiderpoort rating 8
Irres Filip De Goedekaai en Zuiderpoort rating 54
Irres Filip De Goedekaai en Zuiderpoort rating 49

Meer vernemen over deze investeringsopportuniteit?

Annemie vierkant

Kantoor Irres
Annemie Van Glabeke
0470 742 911
annemie@irres.be

Contacteer Annemie via het nummer 0470 742 911 of via onderstaand contactformulier.

Aanspreking*
Ik ga akkoord met de privacy regelgeving*